Direct naar de contentDirect naar de footer
Kinderdijk
Kinderdijk
Kubuswoningen
Erasmusbrug
Watertaxi

Rotterdam en omgeving

 • Rotterdam en omgeving

  Rotterdam op de fiets

  Een leuke en ontspannen manier om de omgeving te verkennen is op de fiets. Dit is mogelijk met onze QWIC Professional 7-versnellingen fiets of ervaar de trapondersteuning van de QWIC e-bikes! Zo bent u binnen 20 minuten op de Erasmusbrug of middenin de natuur.

 • Rotterdam en omgeving

  Erop uit in Rotterdam

  Rotterdam is de op een na grootste stad van Nederland en bruist altijd! De stad biedt een breed scala aan activiteiten van cultuur snuiven in de Delfshaven tot shoppen in de binnenstad. Bovendien zijn er talloze restaurants en cafés.

♫ OH ROTTERDAM, DIE WERELDSTAD LIGT TE STRALEN, DE GROOTSTE HAVEN VAN DE WERELD IS BEROEMD IN ALLE TALEN ♫

 • Dierentuin

  Dierentuin

  Direct gelegen naast Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp is Diergaarde Blijdorp gevestigd. In een van Europa's mooiste dierentuinen is van alles te ontdekken en te beleven voor het hele gezin, van een bezoek aan het Oceanium tot bekijken hoe de dieren worden gevoerd.

  bezoek de website
 • Euromast

  Euromast

  Voor een spectaculair uitzicht over Rotterdam is een bezoek aan De Euromast absoluut de moeite waard. Met 100 meter hoogte is het de hoogste uitkijktoren van Nederland wat een fantastisch panoramisch uitzicht van 360 graden biedt op de stad en tot ver daarbuiten.

  bezoek de website
 • Markthal

  Markthal

  Onlangs opende de eerste overdekte versmarkt van Nederland zijn deuren. De Markthal bestaat uit een enorme marktvloer op straatniveau omgeven door een boog met appartementen. De vorm, het kunstwerk aan de binnenzijde en de hoogte maken de Markthal tot een unieke plek.

  bezoek de website
 • Kinderdijk

  Kinderdijk

  Voor een oer-Hollands tafereel is een boezoek aan dorpje Kinderdijk de moeite waard. Dit dorp staat bekend om de 19 molens en de waterpomp die in het gebied staan, die voor het watermanagement zorgen voor het gebied wat onder zeeniveau ligt.

  bezoek de website
 • Winkelen

  Winkelen

  Rotterdam is het hele jaar door shopstad bij uitstek. Ook op zondag kunt u in Rotterdam terecht want de winkels in het centrum zijn 7 dagen per week geopend. Van exclusief tot populair, van megastore tot kleine boetiek, overdekt of in een gezellige straat; Rotterdam heeft het allemaal.

  bezoek de website
 • Musea

  Musea

  Voor museumliefhebbers zijn er tal musea te bezoeken zoals het Boijmans van Beuningen en de Kunsthal. Hier zijn allerlei kunstobjecten, van oude meesters tot hedendaags werk. Verder is het mogelijk om de Rotterdamse haven beter te leren kennen door het Maritiem Museum te bezoeken.

  bezoek de website
 • Concerten en festivals

  Concerten en festivals

  In Rotterdam vinden veel muzikale festiviteiten plaats zoals concerten in onder andere Ahoy en De Doelen, feesten in bijvoorbeeld de Maassilo en festivals zoals het North Sea Jazz festival en het Toffler festival.

  bezoek de website
Groeps- en bedrijfsuitjes

Groeps- en bedrijfsuitjes

Van der Valk hotel Rotterdam-Blijdorp biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van groepsuitjes in samenwerking met verschillende evenementenbureaus, waaronder TB events en Pegasus events. Deze uitjes zijn perfect in te passen in een bedrijfsuitje, personeelsfeest, familiefeest of ander groepsuitje waarbij Van der Valk hotel Rotterdam-Blijdorp o.a. zorgt voor de horeca-invulling.

Neem Contact op
Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Rotterdam is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Een centraal knooppunt voor vervoer per trein, tram, metro en bus.

Met de bussen van de RET bent u vanuit het hotel binnen 15 minuten het centrum. Een OV-dagkaart koopt u voor €8,50 bij de receptie in het hotel.

Bezoek de website
Watertaxi

Watertaxi

Niets zo spectaculair als een ritje over het water met de Watertaxi (50 km per uur)! Met zo’n 50 aanlegplaatsen is het bovendien een gemakkelijke manier om van A naar B te gaan.

De aanlegplaatsen bevinden zich in en iets buiten Rotterdam (tussen Kinderdijk en Spijkenisse). Op verzoek kan er nog verder worden gevaren. Ritprijzen hangen af van de afstand en de groepsgrootte.

Bezoek de website