Direct naar de contentDirect naar de footer

Faciliteiten

  • Faciliteiten

    Parkeren

    Het hotel beschikt over voldoende parkeergelegenheid: er zijn vrije plaatsen of er kan gebruik worden gemaakt van de parkeergelegenheid van Diergaarde Blijdorp.

  • Faciliteiten

    Wellness & fitness

    Het wellnesscentrum ligt op nog geen 50 meter van het hotel. Er is een ruim assortiment in het wellnesscentrum waaruit u kunt kiezen, inclusief sauna's, stoomcabine, whirpool, zwembad en kinderfaciliteiten.

FIETSVERHUUR

FIETSVERHUUR

Een leuke en ontspannen manier om de omgeving te verkennen is op de fiets. Dit is mogelijk met onze QWIC Professional 7-versnellingen fiets of ervaar de trapondersteuning van de QWIC e-bikes!

Rotterdammers fietsen graag!
Zo bent u binnen 20 minuten op de Erasmusbrug of middenin de natuur.

lees meer
GREEN KEY

GREEN KEY

Al sinds 2012 zijn wij de trotse bezitter van de Gouden Green Key; het duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland. Wij geloven dat gastvrijheid uitstekend samengaat met een milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Daarom investeren wij in voorzieningen die onze hotels, restaurants en vergaderzalen beter én groener maken.

lees meer
VALK CADEAUCARD

VALK CADEAUCARD

Een fantastisch cadeau om te krijgen, ideaal om te geven! Geniet van lekker eten, relaxt slapen of heerlijk genieten in de diverse hotels van Valk Exclusief met een eigen wellness. Betaal uw verblijf in het hotel of restaurant met de Valk Cadeaucard.

lees meer