Direct naar de contentDirect naar de footer

Culinair genieten

Schuif aan in ons knusse restaurant en geniet van de culinaire gerechten die onze koks iedere dag met veel liefde en persoonlijke aandacht voor u klaarmaken. Van gerechten uit de Franse en Italiaanse keuken tot aan gastronomische 3- en 4-gangenmenu’s.

Menukaarten

Menukaarten

De menukaart biedt een uitgebreide keuze aan vis, vlees, vegetarische en seizoen gerechten. De heerlijke gerechten en de bekende Van der Valk service staan garant voor culinair genieten.

Bekijk onze menukaarten
Hotelbar

Hotelbar

Na een dag hard werken of genoten te hebben in Rotterdam, hebben wij in ons hotel een gezellige en sfeervolle bar waar iedereen onder het genot van een drankje en hapje samen komt.

Meer informatie
Gevogelte van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Terras

Terras

Ons terras is geopend bij mooi weer. Helaas kan er niet gereserveerd worden op het terras. Dit is op inloop. Wilt u zeker weten of ons terras geopend is? Bel dan naar onze receptie!