Om de kwaliteit van onze service voor al onze gasten te verbeteren en deze ook zo te houden, heeft Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp een aantal huisregels opgesteld.

Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp heeft het recht om de overeenkomst met de gast onmiddellijk te verbreken, wanneer een gast of een persoon die de gast bezoekt, de huisregels verstoort of negeert en daardoor de rust van het hotel verstoort. Op verzoek zal de gast en/of  zijn/haar bezoek het hotel moeten verlaten. Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp is niet verplicht hiervoor een reden te geven.

Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp heeft het recht om de gast en/of zijn/haar bezoek te weigeren, wanneer de gast niet akkoord gaat met de huisregels. In dit geval zal de gast en/of zijn/haar bezoek het hotel direct moeten verlaten, al bij het eerste verzoek.

Bij Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp is het niet toegestaan om in het hotel of in een hotelkamer te roken. Wanneer u de regels van het roken niet respecteert, zal er een boete van €150 voor extra schoonmaakkosten aan u in rekening worden gebracht. Bovendien zal een eventuele boete die van der Valk opgelegd krijgt door het overtreden van het rookverbod worden verhaald op de gast. Deze boete bedraagt €2500.

Wanneer u Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp binnentreedt, gaat u akkoord met de videotapes die in de openbare ruimten worden gemaakt. Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp heeft het recht om deze beelden aan derden te geven wanneer dit nodig is.

In geval van verstoren van de rust of gevaar zal er een annulering plaatsvinden en heeft Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp het recht om de overeenkomst te verbreken.

Wij maken gebruik van cookies.