Direct naar de contentDirect naar de footer

EXCLUSIEVE TRAININGSLOCATIE

Zeer centraal gelegen, uitstekend bereikbaar met de auto als ook het openbaar vervoer, ruime zalen voorzien van alle benodigde faciliteiten en een goede kop koffie. Wij begrijpen maar al te goed dat het succes van uw cursus, opleiding of training samenvalt met de faciliteiten en service van onze locatie. Een flexibele opstelling, waarbij elke trainer vanzelfsprekend andere wensen heeft die van doorslaggevend belang zijn om zo optimaal mogelijk te kunnen trainen.

Of het nu gaat om een meerdaagse cursus inclusief overnachting, training, nascholing in de avond, opleiding, workshops of een afsluitend examen. Wij bieden ruimschoots mogelijkheden en denken graag met u mee voor een perfecte invulling van uw bijeenkomst.

Alle voordelen op een rij

  • Centraal gelegen, waar de A20 en de A13 elkaar kruisen
  • 7 multifunctionele zalen
  • 189 gerenoveerde hotelkamers
  • Gratis Wifi in het hotel
VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw meeting, cursus of training en benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Offerte aanvragen
Contact

Contact

Voor vragen, reserveringen en rondleidingen kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)102 98 87 77 of per e-mail via sales@rotterdam-blijdorp.valk.nl.

neem Contact op