Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen! Moederdag menukaart 8 mei 2022 > https://www.hotel-rotterdam-blijdorp.nl/restaurant/moederdag-menu/

Brood

Brood

  • Brood met smeersels

    6,50
Voorgerechten vis

Voorgerechten vis

  • Caesar salade

    14,00

    Tempura gamba, croutons, ansjovismayonaise

  • Zalmtartaar

    14,50

    Bosui, citroenmayonaise, avocado

  • Gegrilde yellowtail tonijn

    17,50

    Geroosterde paprika, aubergine kaviaar, frisée sla

  • Rondje Blijdorp

    21,50

    Gegrilde yellowtail tonijn, schotse zalm, tempura gamba, frisée sla

Voorgerechten vlees

Voorgerechten vlees

  • Caesar salade

    14,00

    Gegrilde kip, croutons, ansjovismayonaise

  • Gerookte entrecote

    16,50

    Gemarineerd, chimichurri, gerookte kruiden/knoflook mayonaise

  • Rundercarpaccio

    14,00

    Truffelmayonaise, old Rotterdam, pijnboompitten

  • Dry aged serranoham

    16,50

    Gekonfijte ui, tijm, rozemarijn, parmezaan

Vegan

Vegan

  • Risotto arancini *

    16,50

    Risotto balletjes, parmezaanse kaas schuim, gebakken bospaddenstoelen

    * Vegetarisch
  • Vegan platter *

    19,50

    Gegrilde courgette, geroosterde broccoli, spinazie, veganistische garnaal

    * Vegetarisch
Kleine warme gerechten

Kleine warme gerechten

  • Tom Kha Kai

    9,50

    Oosterse kippensoep, pulled chicken, bosui

  • Toscaanse tomatensoep

    8,50

    Bieslook crème, rundergehaktballetjes

  • Kalfswang

    19,50

    Madeira jus, knolselderij

  • Bouchot mosselen

    14,50

    Gewokt, groene curry, koriander

Hoofdgerechten vis

Hoofdgerechten vis

  • Gegrilde tonijn

    26,50

    Paksoi, sesam, bosui, shiitake

  • Zeebaars

    25,50

    Groene curry, gefrituurd kreeftje, kruidenrisotto, groene asperges, sugarsnaps, enoki

  • Zeewolf

    25,50

    Parmaham, pecorino, dille en waterkers, beurre blanc, gele biet, doperwtencrème

  • Zalm

    25,50

    Polenta friet, baby spinazie, beurre blanc

  • Gegratineerde halve kreeft

    28,50

    Geroosterde/gegrilde groenten, linguine, schaaldierensaus

Hoofdgerechten vlees

Hoofdgerechten vlees

  • Hollandse biefstuk

    26,00

    In roomboter gebakken filet, geroosterde groenten, pommes dauphine

  • Parelhoen

    24,50

    Gebakken bospaddenstoelen, truffel jus

  • Wienerschnitzel

    21,50

    Geroosterde groenten, crispy frites

  • Tournedos

    30,00

    Seizoensgroenten, crispy frites, saus naar keuze

  • Côte de boeuf

    30,50

    Plateau, garnituren, bearnaise/pepersaus, crispy frites | +/- 850 gram voor 2 personen (€30,50 p.p.)

Chef's table

Chef's table

  • 2 Gangen gastronomique menu

    27,50
  • 3 Gangen gastronomique menu

    37,50
  • 4 Gangen gastronomique menu

    45,00
  • Wijn arrangement per glas

    5,25
Bijgerechten

Bijgerechten

  • Frites, mayonaise

    4,50
  • Zoete aardappel frites, truffelmayonaise

    4,50
  • Frisse groene salade

    4,50
  • Extra groenten

    4,50
Dessert

Dessert

  • Chocolate amarena

    10,50

    Pure chocolademousse, blondie, amerena-kers, hazelnoten crumble

  • Banana almond

    8,50

    Bananenmousse, amandelijs, amandelschaafsel

  • Tiramisú al limoncello

    9,50

    Tiramisú van limoncello

  • Dame blanche

    10,50

    Chocoladesaus, roomijs, amandelschaafsel, slagroom

  • Grand dessert

    12,50

    Luxe combinatie van desserts | Voor 2 personen (€12,50 p.p.)