Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Seizoensmenu

Seizoensmenu

3-gangen menu € 42,50

Voorgerechten

  • Ossenworst met Amsterdamse garnituren

    Augurk, ui, Old Amsterdam

    15,50
  • Gerookte Forel uit het Geuldal

    Appel, selderij, preiselbeeren

    15,50

Hoofdgerechten

  • Jachtschotel van de Boswachtersvrouw

    Aardappelpuree, rode kool, gevulde stoofpeer

    26,50
  • Zalmfilet

    Groene asperges, beurre blanc

    26,50
  • BBQ Burger

    Brioche bun, tomaat, ui, bacon en smokey BBQ saus

    25,50

Dessert

  • Coupe Black Forest

    Vanille-ijs, gemarineerde kersen, Kirschwasser, chocolade

    10,50
  • Tête de Moine

    Zwitserse kaas, vijgenstroop

    11,50
Soepen

Soepen

  • Biologische Tomatensoep

    7,50

  • Franse Uiensoep

    7,50

    Kaasbroodje

Salades & Poké Bowl

Salades & Poké Bowl

  • Poké Bowl Kip

    16,00

    Krokante kip, sushi rijst, ananas, avocado, edame bonen, radijs, komkommer en zeewiersalade

  • Scandinavian Poke Bowl

    16,50

    Zalm, sushi rijst, mango, edame bonen, avocado, komkommer, radijs en zeewiersalade

  • Caesar Salade

    16,00

    Romaine sla, Parmezaanse kaas, ei, bacon, tomaat en croutons

    Naar keuze met:
    - Kip + 2,50
    - Vegan kip + 2,50
    - Gamba's + 3,50

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Stokbrood met smeersels *

    9,50

    Kruidenboter, tomatensalsa, olijfolie

    * Vegetarisch
  • Wild zwijn Pastrami

    20,00

    Vijgen-sinaasappelsalade, roodlof, rucola en noten

  • Proeverij ''Blijdorp''

    19,50

    Zalmtartaar, Hollandse Garnalen, Kwispelham, Huisgemaakte ossenworst en lomo

    *Prijs per persoon

  • Zalmtartaar ''Japanese Style''

    16,50

    Gepocheerd ei, wasabi mayoniase, furikake, paprika

  • Carpaccio 'Italy'

    16,00

    Rundercarpaccio, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola, zongedroogde tomaten, pesto en balsamicodressing

  • Carpaccio 'Tartufo'

    17,00

    Parmezaanse kaas, zwarte olijven, rucola, zongedroogde tomaten en truffelmayonaise

  • Wildplankje

    21,50

    Wildzwijnpastrami, wilde eendenpate, gerookte ganzenborst, rode uienchutney

  • Hollandse Garnalen

    18,00

    Romeinse sla, cocktailsaus

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met krieltjes of frites met mayonaise.
  • Spareribs (Iberico varken)

    26,50

    Botermalse ribs, honing-tijm glace, gepofte aardappel en zure room

  • Surf & Turf

    35,00

    Tournedos (160g), black tiger garnalen en bearnaisesaus

  • Iberico Varkenshaas (Topper Valkmagazine)

    25,00

    Brie, pancetta, glaceerde groenten en vijgenjus

  • Angus Biefstuk (200g)

    26,50

    Vleesjus, kruidenboter

  • Varkensschnitzel

    24,50

    Gepaneerd varkensvlees, peper-, stroganoff of champignonroomsaus

  • Hertenbiefstuk

    29,50

    Rode portsaus, pastinaak en paddenstoel

  • Indonesische Kipdij Saté (250g)

    26,50

    Rijst, atjar, kroepoek en satésaus

Visgerechten

Visgerechten

  • Gebakken Doradefilet

    25,00

    Tomatensalsa, courgette, gegrilde citroen en olijven

  • Vispannetje ''Blijdorp''

    32,50

    Dorade, garnalen, zalmfilet, tong, kreeftensaus, rijst

Vegan - Vegetarisch

Vegan - Vegetarisch

  • Steak van Knolselderij *

    22,50

    Miso, groene asperges, paprika, mini maïs en paksoi

    * Vegetarisch
  • Vegan Burger *

    23,00

    Zoete aardappel, mayonaise, tomaat en komkommer

    * Vegetarisch
Dessert

Dessert

  • Dame blanche

    10,50

    Vanille-ijs, warme chocoladesaus en slagroom

  • Van der Valk Sorbet

    10,50

    Aardbeienijs, vanille-ijs, vruchten, aardbeiensaus en slagroom

  • Ruby Love

    12,50

    Desserttaartje, pistache spons cake en frambozenmousse

  • ''Appelmoes met Kers''

    12,50

    Van der Valk Classic Interpretatie van onze Chef

  • Koffie Compleet

    8,50

    Koffie met vijf willekeurige Leonidas Bonbons

  • Leonidas Chocolate Heaven

    13,50

    Chocolademousse, macaron, caramelsaus, crumble