Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te lunchen of te dineren. Uw culinaire wensen vervullen onze keuken- en restaurant teams graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in een van onze restaurants. Eetsmakelijk!

*Wij controleren op de QR code. Kunt u deze niet tonen? Dan kunnen wij u helaas geen toegang verlenen tot ons horecagedeelte.

Lunch, borrel & koffie

Lunch, borrel & koffie

U bent iedere dag van harte welkom voor een heerlijke à la carte lunch, uitgebreide borrel of kopje koffie.
Diner

Diner

U bent iedere dag van harte welkom in ons sfeervolle restaurant om te genieten van een uitgebreid a la carte diner.
Blijdorp high tea

Blijdorp high tea

U bent iedere dag van harte welkom in ons sfeervolle restaurant of op ons terras als het weer het toe laat voor onze Blijdorp Thee . Wij serveren onze Blijdorp Thee vanaf 2 personen
Blijdorp High Wine

Blijdorp High Wine

Op zoek naar een gezellig uitje met uw vriend(inn)en, collega’s of familie? En bent u een échte wijnliefhebber, wie ook van een hartig hapje houdt? Dan is onze “High Wine” echt iets voor u!
Kerstdiner

Kerstdiner

*Wij zijn volgeboekt! Kom tijdens kerst dineren bij van der Valk hotel Rotterdam Blijdorp.
Kerstbrunch

Kerstbrunch

*Wij zijn volgeboekt! Vier uw kerst in ons sfeervolle restaurant. U kunt bij ons terecht voor de kerstbrunch op 1e en 2e kerstdag.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,3
357 beoordelingen
K
Hotel Rotterdam - Blijdorp 
lekker gegeten in mooie rustige omgeving

we hadden een ronde tafel voor 4 pers. gereserveerd waarvan één rolstoelrijder. Op een rustig plekje. Dat was prima geregeld. Sfeer: ontspannen, ruimte: prima, diverse gerechten: prima. Bediening: blijkbaar wat nieuw personeel: allemaal aardig en netjes, maar te vaak vragen naar een bestelling of brengen van niet besteld eten/ drinken. we maken ons daar niet druk over..