Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Ons hotel is enkel geopend voor onze hotelgasten. Helaas zijn het restaurant en onze bar gesloten vanwege de richtlijnen van het RIVM. Ook mogen wij geen roomservice aanbieden. Wel bieden wij een ontbijtpakket aan. Deze kunt u afhalen bij onze counter in het restaurant.

Ontbijt

Ontbijt

In ons sfeervolle restaurant kunt u dagelijks terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet.
Lunch

Lunch

In ons sfeervolle restaurant bent u iedere dag van harte welkom voor een heerlijke à la carte lunch. Bent u met een groter gezelschap dan kunt u ook gebruik maken van een lunchbuffet.
Diner

Diner

U bent iedere dag van harte welkom in ons sfeervolle restaurant om te genieten van een uitgebreid diner.
Blijdorp high tea

Blijdorp high tea

U bent iedere dag van harte welkom in ons sfeervolle restaurant of op ons terras als het weer het toe laat voor onze Blijdorp Thee . Wij serveren onze Blijdorp Thee vanaf 2 personen
Blijdorp High Wine

Blijdorp High Wine

Op zoek naar een gezellig uitje met uw vriend(inn)en, collega’s of familie? En bent u een échte wijnliefhebber, wie ook van een hartig hapje houdt? Dan is onze “High Wine” echt iets voor u!
Dinerdeal

Dinerdeal

Geniet van een 3 gangen keuzediner voor maar €32,50 per persoon!
Reviewz
Gemiddelde score:
8,3
357 beoordelingen
Marcel
Hotel Rotterdam - Blijdorp 
Prima alternatief

Dit jaar een to go diner box gekocht. Inhoud is goed bevallen en zeker prijs - kwaliteit is in orde. Enige is kwestie van smaak maar spruitjes en kastanjes zijn niet ieders ding en alternatief was er niet.