Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Restaurant

In ons sfeervolle restaurant kunt u terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet, een a la carte lunch of diner. Het moderne stijlvolle interieur, de heerlijke gerechten en de bekende Van der Valk service staan garant voor culinair genieten. De menukaart biedt een uitgebreide keuze aan vis-, vlees,- vegetarische- en seizoensgerechten

Ontbijt

Ontbijt

In ons sfeervolle restaurant kunt u dagelijks terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet.
Lunch

Lunch

In ons sfeervolle restaurant bent u iedere dag van harte welkom voor een heerlijke à la carte lunch. Bent u met een groter gezelschap dan kunt u ook gebruik maken van een lunchbuffet.
Blijdorp thee

Blijdorp thee

U bent iedere dag van harte welkom in ons sfeervolle restaurant of op ons terras als het weer het toe laat voor onze Blijdorp Thee . Wij serveren onze Blijdorp Thee vanaf 2 personen
High Wine

High Wine

Op zoek naar een gezellig uitje met uw vriend(inn)en, collega’s of familie? En bent u een échte wijnliefhebber, wie ook van een hartig hapje houdt? Dan is onze “High Wine” echt iets voor u!
Diner

Diner

U bent iedere dag van harte welkom in ons sfeervolle restaurant om te genieten van een uitgebreid diner.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
274 beoordelingen
Rob
Hotel Rotterdam-Blijdorp 
Altijd genieten bij vdr. Valk-Blijdorp

Met 4 personen diverse gerechten gegeten, alle gerechten smaakten heerlijk geen enkele klacht van één van mijn andere drie gasten. Bediening bij vdr. Vlak-Blijdorp is altijd (gelukkig niet overdreven) vriendelijk en attent ! Volgende keer weer vdr. Valk-Blijdorp.