Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

In ons sfeervolle restaurant kunt u terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet, een a la carte lunch of diner. Het moderne stijlvolle interieur, de heerlijke gerechten en de bekende Van der Valk service staan garant voor culinair genieten. De menukaart biedt een uitgebreide keuze aan vis-, vlees,- vegetarische- en seizoensgerechten.

Hotel Ontbijt

Hotel Ontbijt

In ons sfeervolle restaurant kunt u dagelijks terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet.
Lunch

Lunch

In ons sfeervolle restaurant bent u iedere dag van harte welkom voor een heerlijke à la carte lunch. Bent u met een groter gezelschap dan kunt u ook gebruik maken van een lunchbuffet.
Blijdorp thee

Blijdorp thee

U bent iedere dag van harte welkom in ons sfeervolle restaurant of op ons terras als het weer het toe laat voor onze Blijdorp Thee . Wij serveren onze Blijdorp Thee vanaf 2 personen
High Wine

High Wine

Op zoek naar een gezellig uitje met uw vriend(inn)en, collega’s of familie? En bent u een échte wijnliefhebber, wie ook van een hartig hapje houdt? Dan is onze “High Wine” echt iets voor u!
Diner

Diner

U bent iedere dag van harte welkom in ons sfeervolle restaurant om te genieten van een uitgebreid diner.
Dinerdeal

Dinerdeal

Geniet van een 3 gangen keuzediner voor maar €32,50 per persoon!
Reviewz
Gemiddelde score:
8,4
346 beoordelingen
Karin Becker
Hotel Rotterdam-Blijdorp 
We hadden het verassingsmenu op basis van Vis en 1 x Vlees

Het was fantastisch! Zowel de vleesgerechten als de visgerechten waren perfect bereid en zorgvuldig gepresenteerd. De bediening door de mannen correct en professioneel. De bediening door de dame correct, professioneel en warm/hartelijk.