Direct naar de contentDirect naar de footer
HET RESTAURANT IS GEOPEND
HET RESTAURANT IS GEOPEND

Conform RIVM-richtlijnen

Restaurant

In ons sfeervolle restaurant kunt u terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet, een a la carte lunch of diner. Het moderne stijlvolle interieur, de heerlijke gerechten en de bekende Van der Valk service staan garant voor culinair genieten. De menukaart biedt een uitgebreide keuze aan vis-, vlees,- vegetarische- en seizoensgerechten.

VALK@HOME

VALK@HOME

Ons restaurant is geopend voor gasten van het hotel. De keukenbrigade kan niet wachten om voor u te koken. Daarom hebben wij een afhaalmenu samengesteld, zodat u thuis kunt genieten van onze gerechten.
BBQ to Go

BBQ to Go

De temperaturen lopen op en de zon schijnt weer volop! Onze Chef-kok heeft daarom, speciaal voor u, een heerlijk barbecue-pakket samengesteld. Met dit pakket bent u de chef in huis en hoeft u enkel nog de barbecue aan te steken. Dus waar wacht u nog op? Bestel direct en na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u direct een bevestigingsmail met betaallink per mail.
Ontbijt

Ontbijt

In ons sfeervolle restaurant kunt u dagelijks terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet.
Lunch

Lunch

In ons sfeervolle restaurant bent u iedere dag van harte welkom voor een heerlijke à la carte lunch. Bent u met een groter gezelschap dan kunt u ook gebruik maken van een lunchbuffet.
Diner

Diner

U bent iedere dag van harte welkom in ons sfeervolle restaurant om te genieten van een uitgebreid diner.
Blijdorp high tea

Blijdorp high tea

U bent iedere dag van harte welkom in ons sfeervolle restaurant of op ons terras als het weer het toe laat voor onze Blijdorp Thee . Wij serveren onze Blijdorp Thee vanaf 2 personen
Blijdorp High Wine

Blijdorp High Wine

Op zoek naar een gezellig uitje met uw vriend(inn)en, collega’s of familie? En bent u een échte wijnliefhebber, wie ook van een hartig hapje houdt? Dan is onze “High Wine” echt iets voor u!
Dinerdeal

Dinerdeal

Geniet van een 3 gangen keuzediner voor maar €32,50 per persoon!
Reviewz
Gemiddelde score:
8,3
357 beoordelingen
Rob
Hotel Rotterdam - Blijdorp 
Intieme sfeer

Afgelopen zaterdag genoten van een sfeervolle, gezellige avond met vrienden die me uitgenodigd hadden. Nico was naast ober ook een soort entertainer. Ongedwongen. De vismix bleek een uitstekende keuze. De ambiance van deze locatie vond ik meer sfeer uitstralen dan de vestiging in Dordt ( kolossaler ). Al met al een geslaagde avond. Zeker een bezoekje waard.