Direct naar de contentDirect naar de footer

Wilt u een zaal huren Rotterdam?

Heeft u een zakelijk evenement die u moet plannen en moet u daarvoor een zaal huren Rotterdam? Dan moet u zeker eens een kijkje nemen bij het aanbod dat wij hebben bij ons van der Valk hotel Rotterdam Blijdorp. Naast de goede locatie voor een zaal huren Rotterdam is er ook nog een veel keus in het aantal zalen en in de grootte van de zalen. Een zaal huren Rotterdam is dus helemaal niet zo moeilijk als u denkt.

Heeft u er ook wel eens aan gedacht dat het erg praktisch is om bij een van der Valk hotel zaal huren Rotterdam te doen? Wij staan namelijk garant voor de service en kwaliteit die wij aanbieden. Daarnaast kunnen we ook afspraken maken als het gaat om catering. Door de grote capaciteit die wij aankunnen hebben wij altijd veel op voorraad en kunt u gemakkelijk aangeven waar uw voorkeuren liggen voor u en uw gasten. En wij kunnen u vertellen, dat kan niet elke zaalverhuur Rotterdam garanderen.

Bent u op zoek naar niet een enkele zaal, maar naar een grotere capaciteit aan zaalverhuur? Rotterdam heeft meerdere plekken waar dit mogelijk is. Maar het van der Valk hotel Rotterdam Blijdorp is makkelijk te bereiken en wij passen ons aanbod graag aan op uw wensen. Een zaal huren Rotterdam hoeft, als u dit doet bij ons van der Valk hotel, helemaal geen opgave te zijn. Dit omdat wij al uw zorgen uit handen nemen.

Er zijn meerdere zalen Rotterdam. Wij bieden veel mogelijkheden in ons van der Valk hotel. En mocht u niet kunnen kiezen uit het aanbod van de zalen Rotterdam? Kom dan gerust een keer een kijkje nemen. Wij laten u graag ons aanbod zien. U kunt dan ter plekke kiezen of een zaal huren Rotterdam geschikt is in ons van der Valk hotel.

Naast het verhuur van de zalen voor bijvoorbeeld een vergadering of congres kunnen wij ook nog een aansluitende borrel of een diner bieden. Wij bereiden in onze keuken namelijk elke dag weer seizoen gerichte producten die vers door onze koks worden bereid. Een prachtige aanvulling bij een zaal huren Rotterdam.

Overtuigd? Bekijk direct ons zalenaanbod