Direct naar de contentDirect naar de footer

Prachtig wellness hotel Rotterdam

Bent u toe aan ontspanning na een drukke periode op bijvoorbeeld uw werk en op zoek naar een Wellness hotel Rotterdam? Denk er dan eens over na om te kijken bij het van der Valk hotel Rotterdam Blijdorp. We hebben een prachtig wellness hotel Rotterdam aan de westkant van de stad. Als van der Valk hotel staan wij erom bekend dat wij altijd kwaliteit en service leveren. Precies zoals u van ons gewend bent.

Het wellness hotel Rotterdam heeft meerdere faciliteiten voor u ter beschikking. U kunt hiervoor namelijk terecht bij Wellnesselande. Op nog geen 5 minuten rijden van het hotel ligt dit complex. Het van der Valk wellness hotel Rotterdam heeft namelijk een samenwerking met Wellnesselande. Hierdoor kunt u voor een klein bedrag gebruik maken van deze wellness gelegenheid. Dit wellnessaanbod is veel uitgebreider dan een wellness hotel Rotterdam kan bieden. Daarnaast zit in dit aanbod ook een fitness zaal. Hier kunt u ruim gebruik van maken. Hierna kunt u lekker ontspannen in het wellness hotel Rotterdam gedeelte.

Bent u op zoek naar een wellness arrangement Rotterdam in een wellness hotel Rotterdam? Neem dan zeker een kijkje bij onze aanbiedingen. Wij hebben prachtige arrangementen ter beschikking waar u gebruik van kunt maken. Zo hoeft een wellness arrangement Rotterdam in een wellness hotel Rotterdam echt niet heel erg kostbaar te zijn. Vooral als u een goed arrangement weet te bemachtigen.

Wilt u een leuk kado geven aan uw medewerkers bijvoorbeeld voor hun verjaardag of afscheid? Denk er dan een over na om een bon te geven voor een wellness hotel Rotterdam. Hier kan uw werknemer dan lekker relaxen. Hij of zij zal dan zeker weten helemaal uitgerust op de werkvloer verschijnen.

Ook is het fijn om de plek met wellness faciliteiten net buiten het hotel te hebben. Zo kan men lekker even een luchtje scheppen voor en na het gebruik van de wellness faciliteiten.

Heeft u vragen over de samenwerking of over de in-house faciliteiten die wij te bieden hebben. Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod