Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekendje weg Rotterdam

De stad Rotterdam is heel erg upcoming. Voorheen stond Rotterdam alleen bekend om de grote haven, maar tegenwoordig is het een prachtige, moderne stad geworden. Waar enorm veel te beleven is. Hierdoor zijn veel mensen tegenwoordig dan ook op zoek naar een weekendje weg Rotterdam. Als u hier ook interesse in heeft kunt u erover nadenken om te overnachten in het van der Valk Hotel Rotterdam Blijdorp. Dit maakt een weekendje weg Rotterdam namelijk helemaal compleet.

Tijdens uw weekendje weg Rotterdam kunt u gebruik maken van al onze faciliteiten. Zo hebben wij meerdere zalen die u kunt huren en hebben wij op steenworp afstand van het hotel een wellness en fitness. Ook kunt u gebruik maken van onze fietsverhuur en het draadloze internet. Dit maakt uw weekendje weg Rotterdam namelijk helemaal compleet.

Bent u voor zaken in Rotterdam en heeft u de stad zelf nooit goed leren kennen? Wellicht is het dan een idee om er dan een weekendje weg Rotterdam aan vast te plakken. U kunt dan heerlijk samen met uw gezin genieten van de bruisende stad welke Rotterdam geworden is. Heeft u kinderen? Dan is het prachtig om dit weekendje weg Rotterdam te combineren met diergaarde Blijdorp.

Het van der Valk hotel Rotterdam Blijdorp heeft meerdere arrangementen ter beschikking. Er zijn bijvoorbeeld arrangementen gekoppeld aan de toegang tot diergaarde Blijdorp. Neem gerust vaker een kijkje op onze website, want deze arrangementen wisselen meerdere keren per jaar.

Ook hebben wij een prachtig restaurant waar u heerlijk kan genieten van een mooi ontbijt, een lekkere lunch of een mooi, seizoensgebonden diner. Wij serveren namelijk elke avond een prachtig wisselend diner. Heeft u bijvoorbeeld allergieën? Laat dit ons dan gerust weten. Dan houden wij hier rekening mee.

Heeft u vragen? Schroom dan niet om ons op te bellen. Wij beantwoorden heel graag al uw vragen over de arrangementen, faciliteiten of zalen die wij ter beschikking hebben voor u. Beschikbaarheid kunnen wij ook gemakkelijk voor u checken. Wij hebben, bij telefonisch contact, zicht op alle beschikbaarheid die u wilt weten. Ook kunnen wij u vertellen wat goede tijden zijn om bijvoorbeeld de stad of de diergaarde te bezoeken. Neem dus zeker even contact met ons op.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod