Direct naar de contentDirect naar de footer

Op zoek naar een vergaderlocatie Rotterdam?

Heeft u belangrijke zakenrelaties over de vloer en is uw bedrijf gevestigd in of rondom Rotterdam? Dan bent u vast en zeker op zoek naar een geschikte vergaderlocatie Rotterdam. In het van der Valk hotel Rotterdam Blijdorp hebben wij prachtige vergaderzalen tot onze beschikking. U heeft de keuze uit meerdere zalen die wij als keuze hebben voor u. Dit zijn verschillende zalen in grote en dus capaciteit. U kunt dus gemakkelijk zelf kiezen voor de vergaderlocatie Rotterdam die bij u past. Wij snappen namelijk goed dat een vergaderlocatie Rotterdam aan verschillende eisen moet voldoen.

Een vergaderruimte Rotterdam is er waarschijnlijk in grote getalen. Maar niet bij elke vergaderlocatie Rotterdam kunt u rekenen op de service en faciliteiten die bij een vergaderruimte Rotterdam bij het van der Valk hotel aanwezig zijn. Zo kunnen wij in alle vergaderruimtes gemakkelijk ontbijt, lunch of als u nog niet uit vergaderd bent, diner serveren. Maar het is natuurlijk ook fijn om na uw vergadering even rustig te dineren in ons restaurant in plaats van in een vergaderruimte Rotterdam.

Een vergaderlocatie Rotterdam centrum is ideaal als er meerdere personen met de trein moeten komen. Het van der Valk hotel Rotterdam Blijdorp is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Ook bent u zo in het centrum als u naderhand Rotterdam centrum in wilt gaan voor bijvoorbeeld een borrel of een diner. Een vergaderlocatie Rotterdam centrum is dan makkelijk voor iedereen. Mocht u ook overnachten in het van der Valk hotel is deze ‘s avonds ook weer goed te bereiken.

Dus, mocht u vragen hebben over een vergaderlocatie Rotterdam, schroom dan niet om een keer langs te komen. U kunt dan zelf even een kijkje nemen in onze vergaderlocatie Rotterdam.

Als u naderhand wilt overnachten in ons hotel is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij hebben meerdere kamers beschikbaar. Als u langskomt, of even belt kunnen we samen de mogelijkheden bekijken die wij u kunnen bieden. En natuurlijk zullen wij u ook makkelijk vertellen of er voldoende beschikbaarheid is voor uw wensen. Wellicht wilt u alleen dineren met het gehele gezelschap, of een deel daarvan. Dit kunnen wij ook allemaal regelen als u contact met ons opneemt.