Direct naar de contentDirect naar de footer

Romantisch hotel Rotterdam

Zoekt u een romantisch hotel in Rotterdam? Bent u bezig met het organiseren van een leuk uitstapje samen met uw partner? Is het voor hem of haar een verrassing? Dan zit u bij hotel Van der Valk Rotterdam-Blijdorp helemaal goed. Het zou ook kunnen dat u een romantisch hotel in Rotterdam zoekt voor uw huwelijksnacht. In dat geval kunt u een suite of kamer bij ons reserveren en tegelijkertijd kiezen voor een van onze zalen. Uw bruiloft is bij ons in goede handen. Wij overleggen graag vooraf met u, zodat het echt een feest op maat wordt. Aan het einde van de trouwdag komt het tenslotte ook met het overnachten in een romantisch hotel in Rotterdam helemaal goed.

Boek een hotel bij Blijdorp

Welke kamer of suite kiest u in romantisch hotel Rotterdam?

Uiteindelijk is de kamer die u kiest in een romantisch hotel in Rotterdam niet het allerbelangrijkste. Romantiek maakt u vooral zelf. Wellicht is het een idee dat u en uw partner allebei een brief naar elkaar schrijven. Deze neemt u mee naar een romantisch hotel in Rotterdam en op uw kamer kunt u deze dan in alle rust aan elkaar voorlezen. Misschien gaat u van tevoren eerst uitgebreid dineren in ons restaurant? De medewerkers van hotel Van der Valk Rotterdam-Blijdorp zijn u graag van dienst. Heeft u speciale wensen of volgt u een bepaald dieet? Laat het ons weten en we houden hier rekening mee.

Maakt u ook nog uitstapjes vanuit romantisch hotel Rotterdam?

Hoe knusjes het samen ook kan zijn in een romantisch hotel in Rotterdam, het is wellicht ook leuk om wat uitstapjes in de omgeving te maken. U kunt vanuit ons hotel alle kanten op. Wat denkt u van bijvoorbeeld:

- Diergaarde Blijdorp

- Winkelen in Rotterdam

- Een tour door de stad onder leiding van een gids

- Bekijk een romantische voorstelling in het theater

Zoals u ziet is er van alles mogelijk wanneer u verblijft in een romantisch hotel in Rotterdam. Boek nu de suite of kamer van uw wensen bij hotel Van der Valk Rotterdam-Blijdorp.