Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurants nabij Ahoy Rotterdam

Ahoy is een prachtige evenementenhal waar het draait om ervaringen, belevenissen en volop genieten. Wilt u vooraf of na een fantastisch bezoek aan Ahoy uw buik stillen? Dan bent u vast op zoek naar restaurants Ahoy Rotterdam. Er zijn verschillende restaurants Ahoy Rotterdam, waaronder het Van der Valk restaurant. Hier kunt u in een sfeervolle ruimte genieten van een brede diversiteit aan gerechten. Alles wordt vers bereid onder begeleiding van gespecialiseerde topkoks.

Goed te bereiken restaurants Ahoy Rotterdam

Het Van der Valk restaurant is een goed te bereiken eetgelegenheid van de restaurants Ahoy Rotterdam. Onze eetgelegenheid ligt slechts 20 kilometer bij Ahoy vandaan. Vanaf Ahoy kunt u eenvoudig naar dit restaurant rijden, en ondertussen genieten van de moderne architectuur van Rotterdam. Denk hierbij aan de Erasmusbrug, de Willemsbrug, de Euromast en verschillende monumenten.

High Wine met vrienden

Geen High Tea maar een High Wine. We zijn een van de bijzondere restaurants Ahoy Rotterdam door onze High Wine. Lekkernijen worden gecombineerd met bijpassende wijn. Dit arrangement bestaat met name uit hartige gerechten. Kaas, vis, en vlees worden gecombineerd met verse groenten. De High Wine wordt afgesloten met een zoete lekkernij.

Bijzondere Blijdorp thee

Ontdek het unieke concept van Blijdorp thee. Dit is een 4-gangen arrangement waarbij u geniet van sandwiches, warme items, amuses en desserts. Deze lekkernijen worden gecombineerd met heerlijke thee. U heeft onbeperkte keuze uit een eindeloze hoeveelheid theesoorten. Na genoten te hebben van dit bijzondere arrangement, heeft u gegarandeerd nieuwe smaakervaringen opgedaan.

Lekker uiteten met een uitgebreide menukaart

Geniet van een heerlijk vers ontbijt, een mooi bereide lunch of een uitgebreid diner. Net als bij veel andere restaurants Ahoy Rotterdam kunt u ook hier genieten van een heerlijke maaltijd. We hebben een uitgebreide menukaart, waarbij verschillende smaakervaringen centraal staan. We werken met vis, vlees en groenten. Tevens bieden we vegetarische gerechten aan.

Speciale dieetwensen?

Het kan zijn dat u allergisch bent voor vis? Misschien heeft u een intolerantie voor gluten? Of wilt u het liefst vegetarisch eten? Geef aan ons uw dieetwensen door. We houden hier graag rekening mee, en nemen uw wensen mee bij de bereiding van de gerechten.