Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant nabij Schiedam

Schiedam is de stad van uitgaan, evenementen, shoppen en lekker eten. Er zijn allerlei plekken te vinden waar u zich ten volste kunt vermaken, maar waar kunt u nu lekker dineren of lunchen? Als u op zoek bent naar een restaurant Schiedam, dan hebben wij de juiste tip voor u; kom in ons restaurant Schiedam eten. Ons gastvrije restaurant ligt in de omgeving van Schiedam. Voel u welkom, en reserveer een plek.

Goed te bereiken Schiedam restaurant

Na een dagje uit in Schiedam gaat de maag redelijk rommelen. Het is dan wel zo fijn als u snel een restaurant Schiedam vindt. Ons restaurant in Rotterdam ligt slechts 5 kilometer bij Schiedam vandaan. Deze route is eenvoudig af te leggen op de fiets of met de auto. Voor de fanatiekelingen is het zelfs mogelijk om de route met de benenwagen af te leggen. Dan pakt u gelijk een ander gedeelte van Rotterdam mee.

De dag goed starten met een uitgebreid buffet

In ons restaurant krijgt u een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. De producten zijn vers en van hoge kwaliteit. Ook in de middag staan onze koks voor u klaar. U kunt in ons sfeervolle restaurant heerlijk lunchen. Met een uitgebreide keuze op de menukaart is het zeker dat het u hier zal smaken.

Uitgebreid dineren aan het eind van de dag

In ons restaurant Schiedam kunt u uw dag knallend afsluiten met een 3-gangenmenu. We hebben verfijnde koude en warme voorgerechten, lekkere verse salades, vegetarische gerechten, bijzondere visgerechten en vleesgerechten en verrassende desserts. Met onze veelzijdige menu kunt u fantastische nieuwe smaakervaringen opdoen.

Geen High Tea, maar een High Wine

Wilt u een leuk uitje met uw vriendinnen of vrienden organiseren? Wij hebben in ons hotel Schiedam een bijzonder concept met lekkere hapjes en dranken; High Wine. U krijgt allerlei versbereide gerechtjes voorgeschoteld onder het genot van bijpassende wijn. Heeft u speciale dieetwensen? Schroom niet, en geef uw wensen door. We houden graag rekening met al onze gasten, dus ook met u.

Lekker buiten eten

In ons restaurant Schiedam hoeft u niet per se binnen te zitten. Op een warme zomerse dag is het heerlijk om buiten in de zon van uw maaltijd en de warmte te genieten. Daarom heeft ons restaurant ook een sfeervol ingericht terras.

Waar wacht u nog op? Reserveer bij Van der Valk Rotterdam-Blijdorp!