Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten Blijdorp

Wilt u in Rotterdam overnachten? Blijdorp omgeving is leuk als u bijvoorbeeld met kinderen op stap bent. Overnachten Blijdorp hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn als u denkt. Er ligt namelijk bij blijdorp een van der Valk hotel in de buurt. Dit van der Valk hotel is van alle gemakken voorzien en heeft veel faciliteiten tot zijn beschikking. Overnachten Blijdorp is vooral een goede keuze als u met kinderen op stap bent.

De arrangementen die wij aanbieden sluiten erg goed aan bij overnachten Blijdorp. Zo hebben wij door het jaar heen meerdere arrangementen die steeds veranderen. Maar als u met kinderen bent is het arrangement overnachten blijdorp natuurlijk een goede optie. Jullie kunnen dan genieten van een fijne overnachting. De volgende ochtend kunnen jullie dan gebruik maken van het uitgebreide ontbijtbuffet. Maar niks maakt overnachten Blijdorp natuurlijk helemaal compleet zonder een bezoek aan de diergaarde. Naast een bezoek aan de diergaarde kunt u natuurlijk ook nog uw dag doorbrengen in Rotterdam centrum. Dit is natuurlijk allemaal met elkaar te combineren en maakt overnachten Blijdorp nog completer.

Bent u naast overnachten Blijdorp ook op zoek naar meerdere faciliteiten in een hotel? Dan kunt u ook terecht bij het van der Valk hotel Rotterdam Blijdorp. Zo hebben wij een op steenworp afstand een prachtig fitness en wellness centrum liggen. Omdat dit niet bij de overnachting Blijdorp hoort kunt u hier, tegen een kleine vergoeding, gebruik van maken tijdens uw verblijf in het van der Valk hotel.

Ook hebben wij meerdere zalen ter beschikking. Als u dus zakelijk een evenement wilt organiseren in Rotterdam moet u er zeker een keer aan denken om een kijkje te nemen bij ons van der Valk hotel. Ook kunt u uw zakenrelaties hier overnachten Blijdorp aanbieden. Wat vooral erg leuk is als het bijvoorbeeld vrijdag is en ze kinderen hebben.

Naar overnachten Blijdorp kunt u ook terecht in ons restaurant. Wij serveren hier elke dag opnieuw verse, seizoensgerichte producten. En mocht u bijvoorbeeld last hebben van allergieën, dan kunt u dit doorgeven. Wij houden hier dan natuurlijk rekening mee in het bereiden van uw gerecht.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod