Direct naar de contentDirect naar de footer

Ontspannen in een budget Hotel Rotterdam

Trekt u er graag op uit en geniet u ervan om de mooiste plekjes van Nederland te ontdekken? Dan mag een bezoek aan havenstad Rotterdam niet ontbreken. De stad wordt gekenmerkt door een typische arbeidsmentaliteit. Bovendien heeft men in Rotterdam het hart op de tong. Dit maakt Rotterdam tot wat het nu is. Hoe mooi is het om hier uw tijd door te brengen? Voor een voordelige overnachting zit u bij Van der Valk helemaal goed. Wij zijn een budget hotel Rotterdam en voor iedereen betaalbaar. Dit maakt het de moeite waard om een aantal dagen door te brengen in de mooiste havenstad van Nederland.

Boek een hotel bij Blijdorp

De mooiste attracties van Rotterdam

Rotterdam heeft een aantal bezienswaardigheden waar u niet omheen kunt tijdens uw verblijf in ons budget hotel Rotterdam. Wandel over de Erasmusbrug, bezoek het nieuwe Centraal Station of snuif de talloze geuren op in de wereldberoemde Markthal. De Maasboulevard is bij uitstek geschikt voor een lange wandeling, terwijl de Koopgoot zich leent voor een onvergetelijke dag shoppen. Laat daarom niets u tegenhouden en bezoek de stad van Feyenoord tegen een aantrekkelijke prijs. Boek een kamer in ons mooie hotel. U vindt ons dichtbij Diergaarde Blijdorp, de oudste dierentuin van Nederland. De dierentuin is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer.

Boek online een budget hotel Rotterdam

Voor een budget hotel Rotterdam bent u bij Van der Valk aan het juiste adres. Wij zorgen er met ons team voor dat u een onvergetelijke tijd tegemoet gaat in de Maasstad. Alle kamers zijn comfortabel en voorzien van de nodige faciliteiten. Bovendien is er rondom het hotel voldoende parkeergelegenheid, ook voor uw elektrische auto. Een hotelkamer in ons luxe hotel boekt u gemakkelijk online. U betaalt bij ons geen reserveringskosten en bovendien krijgt u bij binnenkomst een gratis kopje koffie van het hotel. Ga er samen met uw partner op uit en reserveer een kamer in ons mooie hotel. Zeker ook aantrekkelijk voor zakelijke reizigers, want Rotterdam Airport ligt op steenworp afstand.