Direct naar de contentDirect naar de footer

Nachtje weg Rotterdam

Heeft u de Markthal altijd al van dichtbij gezien willen hebben en wilt u na een leuke dag ook nog een nachtje weg Rotterdam? Dan hebben wij een prachtige optie voor u. Een nachtje weg Rotterdam is namelijk niet compleet zonder een overnachting in een van der Valk hotel. Het van der Valk hotel Rotterdam Blijdorp kunnen wij u zeker aanraden als u op zoek bent naar een nachtje weg Rotterdam. Zo is de ligging van ons hotel prachtig en kunt u gemakkelijk het stadscentrum in ongeveer 10 minuten bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Boek een hotel bij Rotterdam

De faciliteiten die bij een nachtje weg Rotterdam zitten zijn voor u zeer gunstig. Ook zijn er mogelijkheden die uw nachtje weg Rotterdam kunnen aanvullen. Bijvoorbeeld als u op

zakenreis bent en gebruik maakt van een nachtje weg Rotterdam in ons van der Valk hotel. Wij hebben namelijk meerdere zalen tot onze beschikking waar u gebruik van kunt maken als u met uw collega’s of zakenrelaties wilt vergaderen.

Ook hebben we faciliteiten die uw nachtje weg Rotterdam een boost kunnen geven. Wij hebben namelijk een prachtige overeenkomst met David Lloyd en the Fitnessclub. U kunt elke dag dat u een nachtje weg Rotterdam bent terecht bij deze clubs om uw verblijf net wat specialer te maken.

We hebben ook meerdere arrangementen voor een goedkoop nachtje weg

Rotterdam. Doordat dit scherp geprijsde aanbiedingen zijn hoeft u zich geen zorgen te maken dat de prijs te hoog is. Deze arrangementen wisselen een aantal keer per jaar. Dus u kunt heus wel een keer gebruik maken van een goedkoop nachtje weg Rotterdam in ons van der Valk hotel Rotterdam Blijdorp.

Denk er bijvoorbeeld eens over na om naar de arrangementen te kijken die u kunt boeken in combinatie met toegang tot diergaarde Blijdorp, om de hoek bij het van der Valk hotel.

Mocht u vragen hebben neem dan zeker even contact met ons op. Wij helpen u graag verder als u vragen heeft over onze faciliteiten of arrangementen. Ook als u vragen heeft over het huren van onze zalen kunt u gerust even bellen. Wij kunnen u dan verder helpen met de capaciteit, catering of beschikbaarheid.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod