Direct naar de contentDirect naar de footer

Leuk Hotel Rotterdam

Rotterdam is een dynamische stad en staat bekend om de multiculturele eigenschappen, de moderne architectuur en de magnifieke trekpleisters. Ontdek de stad en verblijf in een leuk hotel Rotterdam. Het Van der Valk hotel Rotterdam – Blijdorp biedt een aangename overnachting en staat dichtbij het Rotterdamse centrum. Het is een leuk hotel Rotterdam waar u voorzien bent van alle gemakken.

Boek een hotel bij Blijdorp

Zorgeloos en uitgerust op vakantie

Ons leuk hotel Rotterdam biedt u de uitgelezen kans om te genieten van de echte Rotterdamse sfeer, cultuur en diversiteit. U kunt heerlijk overnachten in zachte bedden, uw dag beginnen in een zwembad, en met de gratis shuttle van en naar Rotterdam Airport gebracht en opgehaald worden. Met gratis WiFi, een smaakvol restaurant en vele speciale arrangementen gaat u een fantastische tijd tegemoet.

Gunstig gelegen leuk hotel Rotterdam

Of u nu per vliegtuig, met de auto of via Openbaar Vervoer komt, ons hotel is met alle vervoersmiddelen eenvoudig te bereiken. Het hotel ligt vlakbij Rotterdam Centraal, is gratis te bereiken via de shuttle vanaf het vliegveld en er zijn genoeg parkeergelegenheden voor de auto. In ons leuk hotel Rotterdam bent u op loopafstand bij Diergaarde Blijdorp vandaan en bent u een aantal metrostations bij het Rotterdamse centrum vandaan.

Meer dan genoeg te doen

Zowel in ons leuk hotel Rotterdam als buiten ons hotel is er meer dan genoeg te doen, voor cultuurliefhebbers, sportfanaten, ontspanningszoekers en mensen die van groen houden. Vlakbij vindt u het centrum met winkelstraten, leuke boetiekjes en sfeervolle horecagelegenheden. De stad bruist van culturele aangelegenheden en er zijn zelfs speciale routes uitgezet langs musea en welbekende monumenten. Tegenover het hotel is een park met groen, maar u kunt ook naar het prachtige Kralingse Bos gaan met mooie natuur, prachtige wateren en leuke activiteiten.

Overnachting in leuk hotel Rotterdam

Na een intensieve dag Rotterdam is een luxe overnachting welverdiend. In ons Van der Valk hotel Rotterdam – Blijdorp slaapt u als een roos op de zachte bedden en kunt u in een ruime ruimte douchen. Ook op het gebied van technologie komt u niets tekort. Met een flatscreen tv en gratis WiFi bent u verbonden met anderen en kunt u naar hartenlust lekker een film kijken. Boek nu een kamer in ons leuk hotel Rotterdam en ontdek de stad!