Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotels in de buurt van Ahoy Rotterdam

In Zuid-Rotterdam is er van alles te beleven. U kunt naar een film in de bioscoop, shoppen in het nabijgelegen winkelcentrum of genieten van een evenement in Rotterdam. Bent u op zoek naar hotels in de buurt van Ahoy Rotterdam voor een fijne en rustige overnachting? Dan bent u bij het Van der Valk hotel in Rotterdam aan het juiste adres. Dit is een van de meest bekende hotels in de buurt van Ahoy Rotterdam.

Boek een hotel bij Blijdorp

Centraal gelegen hotels bij Ahoy Rotterdam

Het Van der Valk hotel is een centraal gelegen overnachtingsplek. Wij behoren tot de hotels in de buurt van Ahoy Rotterdam, omdat ons hotel slechts 20 kilometer bij Ahoy vandaan is gevestigd. Vanaf ons hotel kunt u eenvoudig met de auto, de fiets of het Openbaar Vervoer naar Zuid-Rotterdam. Gedurende deze rit kunt u allerlei uitstapjes maken, prachtige moderne architectuur ervaren en genieten van mooie uitzichten. U komt langs de Kunsthal, het Wereldmuseum, het Nederlands fotomuseum en Diergaarde Blijdorp. Tevens rijdt u over de Erasmusbrug en kunt ook nog eens de prachtige rode Willemsbrug waarnemen. De rit is al een prachtige herinnering op zichzelf.

Ontdek een van de grootste evenementenhal van Nederland

Begrijpelijk dat u hotels in de buurt van Ahoy Rotterdam zoekt. Ahoy is een fenomenaal evenementenhal, en behoort tot een van de grootste evenementhallen in Nederland. Wanneer u in een hotel bij Ahoy Rotterdam verblijft, dan mag een bezoek aan dit evenementenhal niet missen. Het is de plek van belevenissen en ervaringen. In het evenementhal is dan ook iedere dag wel iets te beleven; een vakbeurs, een sporttoernooi, een waanzinnig concert of een prachtig publieksevenement.

Luxe verblijf, voorzien van alle gemakken

In hotels in de buurt van Ahoy Rotterdam kunt u heerlijk tot rust komen, en met name bij ons Van der Valk hotel. Rotterdam is een veelzijdige stad en prachtig om te ontdekken. Alleen de enorme drukte van de hoeveelheid mensen, het verkeer en de hectiek die de trams en metro's op straat met zich meebrengen vragen veel van u. Gelukkig kunt u in ons hotel tot uzelf komen. We hebben luxe en sfeervol ingerichte kamers en suites. In het wellnesscentrum kunt u volledig ontspannen. Bovendien hebben we een eigen restaurant waar u heerlijk kunt eten en drinken.