Direct naar de contentDirect naar de footer

Boek een hotel Rotterdam voor een weekend weg

Bent u een weekend in de havenstad en op zoek naar een hotel Rotterdam? Neem dan een een kijkje bij het van der Valk hotel in Rotterdam. Ook als u samen met de kinderen wilt overnachten in een hotel Rotterdam is ons van der Valk hotel een goede optie. Wij hebben namelijk speciale arrangementen voor de toegang met Diergaarde Blijdorp. Zo hoeft u niet naar een duur hotel maar kunt u gemakkelijk in een goedkoop hotel Rotterdam overnachten. Het gehele jaar door hebben wij namelijk verschillende voordelige arrangementen voor u. Zo hoeft overnachten bij een van der Valk hotel niet duur te zijn maar is het ook een goedkoop hotel Rotterdam.

Als u aan een Rotterdam hotel denkt, denkt u misschien wel aan een mooi hotel aan het water. Maar het is toch veel leuker om om de hoek te zitten bij Diergaarde Blijdorp? U kunt gemakkelijk het centrum bezoeken en lopend naar diergaarde Blijdorp toe. Zo is een weekend zeker compleet in Rotterdam. Hotel van der Valk kunt u herkennen aan de valk, maar natuurlijk ook aan de kwaliteit en service die wij te bieden hebben.

Er is een ruime keus aan hotels in Rotterdam. Maar het fijne van een van der Valk hotel is toch zeker wel dat wij u onze service en kwaliteit kunnen bieden en garanderen die u doorgaans van ons gewend bent. Daarnaast kunnen niet alle hotels in Rotterdam zeggen dat ze zo dichtbij Diergaarde Blijdorp gevestigd zijn.

Een hotel in Rotterdam is ook geschikt als u voor zakelijke doeleinden hier wilt overnachten. U kunt ook denken aan vergaderzalen of congreszalen waar u terecht kunt met uw relaties die bij u op bezoek komen. Een geschikt hotel in Rotterdam is dan het van der Valk hotel Rotterdam-Blijdorp. Als u een diner wilt organiseren in een hotel Rotterdam dan kunnen wij u ook verschillende services bieden. Wij maken altijd mooie seizoensgerichte gerechten die wij naar u wens kunnen aanpassen als u bijvoorbeeld een allergie hebt. Dit kunt u wellicht niet van een ander hotel Rotterdam verwachten.

Heeft u vragen? Schroom dan niet om ons van der Valk hotel Rotterdam te bellen. Al het personeel beantwoord graag al uw vragen. Ook als u vragen heeft voor overnachtingen of diners met grote groepen kunnen wij u verder helpen.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod