Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Rotterdam Airport

Vertrekt u binnenkort op vakantie of zakenreis naar het buitenland en vliegt u vanaf Rotterdam Airport? Heeft uw vlucht een vervelende vertrektijd of landtijd? Denk dan ook eens aan Hotel Rotterdam Airport. Of wilt u liever gewoon in alle rust op vakantie, ook dat kan met ons! Bij hét Rotterdam Airport hotel overnacht u op een kleine 10 minuten van het vliegveld. En daarnaast kunt u zelfs gebracht worden naar het vliegveld, watwilt u nog meer!

Boek een hotel bij Blijdorp

Airport Hotel Rotterdam

Van der Valk Hotel Rotterdam Airport is een leuke en gezellige locatie om te overnachten. Daarnaast is het hotel gelegen op korte afstand van het vliegveld van Rotterdam, waardoor het ook een uitstekende plek is om te overnachten voor u op het vliegtuig stapt.

Arrangementen

Hotel Rotterdam Airport biedt speciaal voor de reizigers die vliegen vanaf Rotterdam Airport een unieke ervaring. U kunt bij ons namelijk gebruik maken van een park, sleep & fly arrangement. Dit houdt in dat u, uw auto bij ons kunt parkeren en vervolgens kunt genieten van een nacht slaap alvorens u door ons naar het vliegveld wordt gebracht. Geen extra kosten voor het parkeren op de luchthaven, want alles is meegenomen in de prijs van het arrangement. Voor meer informatie kunt u het beste even kijken tussen onze arrangementen.

Locatie

Hotel Rotterdam Airport is gelegen naast dierentuin Blijdorp in de stad Rotterdam. Deze unieke locatie zorgt er uiteraard ook voor dat u veel meer kunt doen dan alleen overnachten omdat u de volgende dag op het vliegtuig stapt. Neem gerust een kijkje in de binnenstad of kom een dagje eerder en laat u verrassen door de leuke dieren die aanwezig zijn in Diergaarde Blijdorp.

Bereikbaarheid

Hotel Rotterdam Airport is een gelegen op een gunstige locatie. Het hotel ligt bijna naast het knooppunt Kleinpolderplein, waardoor u met de auto ons zeker kunt vinden. Ook met het openbaar vervoer is Hotel Rotterdam Airport uitstekend te bereiken. Wanneer u vanaf het Centraal Station van Rotterdam per bus verder reist, kunt u het beste uitstappen bij bushalte Blijdorpplein. Deze bushalte is gelegen op slechts vijf minuten lopen van het hotel.