Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Rotterdam Aanbieding

De moderne stad Rotterdam heeft veel te bieden wanneer u op zoek bent naar een leuke stad in eigen land voor een weekendje weg. In ons voordelige hotel vindt u royale kamers met een mooie inrichting. U kunt kiezen uit een ruim aantal verschillende kamers en als onze gast nodigen we u graag uit om gebruik te maken van het zwembad, de professionele fitnessruimte en het wellness center. Zo ontspant u heerlijk na een dag in de stad. Maak gebruik van onze hotel Rotterdam aanbieding en geniet van een sfeervol verblijf op een perfecte locatie in een bruisende stad.

Boek een hotel bij Blijdorp

Profiteer van onze hotel Rotterdam aanbieding met luxe faciliteiten

Verken vanuit ons hotel de mooie omgeving van Rotterdam en bekijk de grote haven van deze stad, of de historische monumenten en de verrassende moderne architectuur die Rotterdam kenmerken. U kunt bij onze receptie terecht voor het huren van fietsen en voor leuke fietsroutes door de omgeving. Parkeer uw auto bij het hotel en voorkom hoge parkeerkosten in de stad. Voor hotelgasten is het parkeren kosteloos. Ons hotel heeft goede verbindingen met het openbaar vervoer. Binnen slechts 15 minuten staat u in het hart van Rotterdam wanneer u gebruik maakt van onze hotel Rotterdam aanbieding. Ons gastvrije restaurant biedt een zeer uitgebreide menukaart met een ruime keuze aan gerechten, ook voor vegetariërs. Bekijk onze arrangementen of boek een nachtje in onze luxe kamers met onze voordelige hotel Rotterdam aanbieding.

Leuke activiteiten bij onze hotel Rotterdam aanbieding

Maakt u gebruik van onze hotel aanbieding Rotterdam? Dan hebben we leuke tips voor u wat betreft recreatie in de omgeving van ons hotel. Dierentuin Diergaarde Blijdorp ligt bijna naast ons hotel. Hier maakt u kennis met de meest bijzondere dieren in een van de mooiste dierentuinen van Europa. De bekende Euromast is de hoogste (uitkijk)toren van ons land. Hier geniet u van een schitterend uitzicht over de stad en maakt u de mooiste foto's. De vele molens op de Kinderdijk staan op de UNESCO Werelderfgoed lijst. Hier ziet u het historische Nederland en geniet u van indrukwekkende panorama's. Uiteraard mag ook een bezoek aan het leuke centrum van Rotterdam niet ontbreken tijdens uw verblijf, waarbij u gebruik maakt drinken.