Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Capelle aan den IJssel

Aan het zoeken naar een hotel? Capelle aan den IJssel bezoeken? Logisch! In Zuid-Holland valt ongelofelijk veel te zien en te beleven. U wilt natuurlijk overnachten in een heerlijk hotel. Capelle aan den IJssel op steenworp afstand? Kom overnachten bij Van der Valk Rotterdam-Blijdorp! Dit is een hotel nabij Capelle aan den IJssel en gelocaliseerd in een prachtige stad.

Wel of geen hotel Capelle aan den IJssel?

U denkt wellicht dat een hotel Capelle aan den IJssel goedkoper is dan een verblijf in de stad, dit hoeft echter niet perse zo te zijn. We bieden namelijk diverse arrangementen aan die verassend voordelig uit kunnen pakken voor u. Deze arrangementen wisselen zo nu en dan. Luxueus overnachten voor een nette prijs is waar we naar streven bij ons Van der Valk hotel. Capelle aan de IJssel kunt u overdag bezoeken en vervolgens kunt u 's avonds lekker bij ons komen ontspanen.

Faciliteiten in ons hotel. Capelle aan den IJssel bezienswaardigheden

Wij bieden diverse faciliteiten aan. Zo kunt u een heerlijke welnessbehandeling boeken of kunt u gebruik maken van onze fietsverhuurservice. In Capelle en de stad zijn er diverse bezienswaardigheden. In de stad kun je lekker shoppen, lekker eten of naar Diergaarde Blijdorp. Voor laatst genoemde bieden wij zelfs een arrangement aan. Onze verblijven beschikken daarnaast allen over een restaurant, waar u heerlijk kunt ontbijten, lunchen en dineren.

Bedrijfevenementen hotel Capelle aan den IJssel

Heeft u een bedrijf gevestigd in Capelle en bent u voor een vergadering of congres op zoek naar een geschikt hotel in de buurt waar u een bedrijfs evenement kunt houden? Neem dan ook een keer een kijkje in van der Valk Blijdorp-Rotterdam. Wij hebben hier namelijk meerdere zalen tot onze beschikking voor allerlei uiteenlopende evenementen. Dus wilt een bedrijfsevenement organiseren en wilt u dit evenement houden in een hotel? Capelle aan den IJssel moet op steenworp afstand zijn? Neem contact met ons op en wij kijken wat wij kunnen doen om voor jou een geweldig evenement te realiseren.

Heeft u vragen over de faciliteiten, zalen of arrangementen die wij ter beschikking hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen u dan te woord staan en zorgen dat uw wensen nagestreefd kunnen worden.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod