Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Blijdorp

Een hotel Blijdorp is makkelijk te vinden en te boeken. Er ligt namelijk heel dicht bij diergaarde Blijdorp een van der Valk hotel. In het hotel Blijdorp kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten die wij aanbieden. Naast het hotel ligt een wellness en fitness waar u terecht kunt. Hier zijn alle mogelijke faciliteiten te vinden die u verwacht van een hotel Blijdorp. Ook kunt u als u voor zakelijke doeleinden op zoek bent naar een hotel Blijdorp terecht bij ons. Daarnaast kunt u ten alle tijden gebruik maken van onze gratis shuttlebus die u naar Rotterdam Airport kan brengen vanuit van der Valk hotel Blijdorp.

Zoals gezegd kunt u een Blijdorp hotel ook gebruiken voor zakelijke doeleinden. Bij ons van der Valk hotel hebben wij namelijk 7 congres- en vergaderzalen die u kunt boeken. U kunt deze zakelijke bijeenkomsten ook combineren met een lunch, diner of overnachting in ons hotel Blijdorp. Uw zakenrelaties kunt u, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kwaliteit of service, onderbrengen in ons blijdorp hotel. Moet u een groot evenement organiseren? Dan kunt u ook zeker bij ons terecht. Deze zeven zalen kunt u ook tegelijkertijd afhuren. Zo is er genoeg plek voor als u een groot congres wilt organiseren.

Hotel Blijdorp Rotterdam kunt u dus ook prachtig combineren met een dagje naar de diergaarde. Wij hebben onder onze arrangementen namelijk ook aanbiedingen voor als u een overnachting bij hotel Blijdorp Rotterdam ook daadwerkelijk wilt combineren met een dagje dierentuin.

Blijdorp overnachten hoeft dus helemaal niet ingewikkeld of moeilijk te zijn. Door te kiezen voor Blijdorp overnachten bent u zeker van de kwaliteit die wij als van der Valk hotel bieden. Wilt u niet overnachten maar alleen dineren in ons van der Valk hotel? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij serveren dagelijk een vers, seizoensgebonden menu. En heeft u bijvoorbeeld allergieën? Dan kunt u dat altijd aan ons laten weten. Dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Heeft u vragen? Bel ons dat gerust op. Wij zullen ervoor zorgen dat uw vragen dan beantwoord zijn. Ook zouden wij u kunnen helpen bij het reserveren van een kamer, diner of zaal.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod