Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Berkel en Rodenrijs

Wilt u er graag een weekendje tussenuit in de omgeving Rotterdam of bent u voor zakelijke doeleinden op zoek naar een comfortabel hotel dichtbij Rotterdam-Airport? Boek dan een hotelkamer in ons Van der Valk hotel Berkel en Rodenrijs. In ons hotel wordt u op uw wenken bediend en gaat u een onvergetelijke tijd tegemoet. Zo krijgt u bij het inchecken een gratis kopje koffie van het hotel. Gewoon op onze kosten, omdat u onze gast bent! Ontspan in ons mooie zwembad of breng een bezoekje aan ons wellness center. Dit maakt uw verblijf in Berkel en Rodenrijs meer dan de moeite waard.

Boek een hotel bij Blijdorp

Ontdek Berkel en Rodenrijs en omgeving

Berkel en Rodenrijs ligt in Zuid-Holland en maakt onderdeel uit van de gemeente Lansingerland. In het begin van de achttiende eeuw werden de eerste beginselen van deze gemeente zichtbaar. Het ligt centraal, tussen Rotterdam en Den Haag in. Bovendien ligt het vlakbij het vliegveld. Daarom is ons Van der Valk hotel ideaal wanneer u graag dichtbij Rotterdam Airport wilt overnachten in verband met uw vakantie. In de omgeving van ons hotel zijn diverse uitstapjes te maken, waaronder naar Diergaarde Blijdorp, de oudste dierentuin van Nederland. Een bezoekje aan de Euromast of de Markthal in Rotterdam zijn ook zeker aan te raden tijdens uw verblijf in ons hotel Berkel en Rodenrijs.

Boek online een hotel Berkel en Rodenrijs

Het boeken van een Van der Valk Hotel Berkel en Rodenrijs doet u gemakkelijk online via uw tablet, smartphone of laptop. U betaalt geen reserveringskosten en er is voldoende gratis parkeergelegenheid in ons hotel. Over uw internetverbinding hoeft u zich geen zorgen te maken. U maakt altijd gratis gebruik van wifi. Handig als u bezienswaardigheden wilt opzoeken of juist onmisbaar tijdens een zakelijke meeting in ons hotel. Voor een hapje en drankje kunt u terecht in ons restaurant en bij mooi weer is ons terras geopend. Wat de reden van uw komst ook is, bij Van der Valk verzekert u zichzelf van een onvergetelijk verblijf waar u later met veel plezier op terugkijkt.