Direct naar de contentDirect naar de footer

Een hotel Ahoy Rotterdam aan het zoeken?

Heeft u een leuk optreden in Ahoy Rotterdam en bent u daarom op zoek naar een hotel Ahoy Rotterdam? Denk er dan een keer over na om te overnachten in het van der Valk hotel Rotterdam Blijdorp. Wij hebben namelijk speciale arrangementen waar u gebruik van kan maken als u een hotel Ahoy Rotterdam zoekt. Dit maakt het hotel Ahoy Rotterdam zo speciaal.

Ook kunt u voor -of na- uw concert of voorstelling genieten van een diner in het van der Valk hotel Ahoy Rotterdam. Wij hebben namelijk altijd een seizoensgebonden menu die we dagelijks vers voor u bereiden. Daarnaast kunt u in het van der Valk hotel Ahoy Rotterdam ook genieten van ons ontbijt, lunch of een borrel. Onze Chef kok bereidt voor u graag seizoensgerichte producten. Ondertussen kunt u heerlijk relaxen met een drankje naar keuze, besteld in onze bar. Het van der Valk hotel Ahoy Rotterdam kun je dus meer dan een hotel noemen.

Naast een overnachting en dineren zijn er ook zalen te boeken bij het van der Valk hotel Ahoy Rotterdam. Wij hebben meerdere zalen in ons hotel. U kunt kiezen uit vergader- congres- of feestzalen. Maar als u andere wensen heeft, dan kunt u altijd contact opnemen met ons van der Valk hotel Rotterdam Ahoy. Wij staan open voor verschillende opties om de zalen te kunnen gebruiken. Dus schroom niet om een keer contact met ons op te nemen. Dan overleggen wij graag met u hoe wij, als hotel Rotterdam Ahoy, u verder kunnen helpen met het geven van uw evenement.

Bent u niet samen met uw gezin naar een voorstelling in Ahoy Rotterdam? Dan kunt u ook gebruik maken van het van der Valk hotel Ahoy Rotterdam Blijdorp. In ons hotel hebben we naast de mooie zalen namelijk nog meer faciliteiten voor u. Op een steenworp van het hotel hebben we een heerlijke fitness en wellness. Daar kunt u gebruik van maken als u overnacht in ons hotel.

Heeft u vragen? Geen probleem. Wij helpen u graag, telefonisch of per mail, verder. Ook kunnen wij u helpen met uw boeking als dit even niet lukt.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod