Direct naar de contentDirect naar de footer

Dierentuin Blijdorp

Heeft u een dagje in dierentuin Blijdorp gepland en is het toch wat later geworden dan u had verwacht? Neem dan even een kijkje in het van der Valk hotel Rotterdam Blijdorp om te checken of er nog een of meerdere kamers beschikbaar zijn. Wij hebben namelijk een groot aanbod aan kamers en het zou zomaar kunnen dat er gewoon een of meerdere kamers voor u beschikbaar zijn.

Ook kan het zijn dat u op zoek bent naar een hotel omdat u al een dagje dierentuin Blijdorp heeft gepland met uw kinderen of kleinkinderen. Dan hebben wij, bij het van der Valk hotel Rotterdam Blijdorp, mooie arrangementen voor u ter beschikking. Een dagje dierentuin Blijdorp is namelijk niet compleet als u naderhand samen gezellig heeft gegeten. En wij snappen, dat als u van ver van dierentuin Blijdorp af woont, het makkelijk en fijn is er ook nog een overnachting aan vast te plakken. En geen betere plek dan het van der Valk hotel Rotterdam dierentuin Blijdorp is er bijna niet te vinden.

Naast de dierentuin Blijdorp om de hoek hebben wij ook nog andere faciliteiten. Zo kunt u gebruik maken van de wellness en fitness die op ongeveer 50 meter van ons hotel vandaan ligt. U kunt hier, tegen een kleine vergoeding, de hele dag gebruik maken van de faciliteiten die hier te bieden zijn. Maar de Blijdorp dierentuin om de hoek is natuurlijk ook een prachtige bijkomstigheid.

Wilt u na een bezoekje aan dierentuin Blijdorp alleen gebruik maken van het restaurant? Dan kan dat natuurlijk ook. Wij hebben namelijk een prachtig seizoensgericht menu ter beschikking. Deze wordt per seizoen aangepast en hier eet u dan ook alleen vers bereide producten. En mocht u last hebben van bijvoorbeeld een allergie, dan horen wij dit ook graag. Wij willen namelijk niet dat u na een dagje in de Blijdorp dierentuin met een slecht gevoel naar huis gaat.

Heeft u vragen over bijvoorbeeld overnachten met kinderen of wilt u meer weten over de mogelijkheden of arrangementen die wij aanbieden? Schroom dan niet om langs te komen of ons op te bellen. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod