Direct naar de contentDirect naar de footer
Kinderdijk
Kinderdijk
Kubuswoningen
Erasmusbrug

Fietsverhuur

Sportief iets ondernemen? Ontdek met uw eigen fiets of een huurfiets van Van der Valk de prachtige omgeving van Rotterdam.

Fietsen in de regio Rotterdam betekent fietsen in verscheidenheid. U zult versteld staan van de afwisseling in landschappen. Van moderne architectuur tot historische monumenten, van de drukte in de havens tot de rust en de stilte in de natuurgebieden.

7-versnellingen fiets:
Per dag: € 17,50

Qwic e-bike:
Per dag: € 30,00

Fiets reserveren
Fietsroute Kinderdijk

Fietsroute Kinderdijk

Een fiets route met een oer-Hollands karakter. Kinderdijk is wereldwijd bekend vanwege de Kinderdijkse Molens en behoren tot het Werelderfgoed, geniet van 19 windmolens in het prachtige poldergebied van Alblasserwaard. Sinds de middeleeuwen wordt hier intensief aan watermanagement gedaan, aangezien het gebied onder zeeniveau ligt zou het zonder molens helemaal onder water staan. Hoog tijd om zelf eens op avontuur te gaan tussen de eeuwenoude molens van Kinderdijk!

Scan de QR-code om de route te bekijken.

Scan QR-code
Fietsroute Rotterdam aan het water

Fietsroute Rotterdam aan het water

In 1 dag de hele stad Rotterdam ontdekken? Dat kan! Met deze fietsroute maak je een rondje Rotterdam, onderweg kunt u stoppen om verschillende bezienswaardigheden te bewonderen. Stop bij knooppunt 37 op de Blaak om de beroemde Kubuswoningen te bekijken, stop bij knooppunt 61 om de prachtige Erasmusbrug te bewonderen en stap bij knooppunt 13 over op een waterbus om vervolgens langs Katendrecht te fietsen. Kortom genoeg leuke punten om te ontdekken!

Scan de QR-code om de route te bekijken.

Scan QR-code
Fietsroute Rotterdam Haven en Water

Fietsroute Rotterdam Haven en Water

Voor de sportievelingen onder ons hebben wij een route van 61.2 km uitgestippeld. Met deze route fietst u langs de verschillende wateren en omliggende dorpen van Rotterdam. Zo komt u via Barendrecht langs de Oude Maas, door naar de Waal via Zwijndrecht en Ridderkerk en zo eindigt u bij de Nieuwe Maas. Langs deze wateren kunt u genieten van mooie poldergebieden en pittoreske dorpjes.

Scan de QR-code om de route te bekijken.

Scan QR-code