Direct naar de contentDirect naar de footer
Van kleine tot grote boardrooms
Van kleine tot grote boardrooms
Van der Valk Rotterdam-Blijdorp heeft het allemaal!
Ook hebben wij kennis op het gebied van feestelijke bijeenkomsten
Vraag daarom een offerte aan!

Zakelijk

Het Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp is uw professionele partner in de organisatie van uw externe vergaderingen. Vergaderingen, congressen, seminars, trainingen, bedrijfspresentaties of exposities. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende ruimte. Met 7 multifunctionele zalen waarvan 4 ingericht als boardroom, biedt Van der Valk Rotterdam-Blijdorp ruimte voor 2 tot 300 personen.

I.v.m. de huidige regels en richtlijnen vanuit de RIVM zijn er beperkte mogelijkheden m.b.t. de zaal- en vergaderfaciliteiten.

Offerte opvragen

Vergaderarrangementen

 • Vergaderarrangementen

  Vergaderarrangementen

  Een geslaagde bijeenkomst begint met de juiste locatie, moderne faciliteiten en warme gastvrijheid. Voor uw vergadering, training of presentatie hebben wij een passende ruimte.
  Vergaderarrangementen, vergaderen op maat, vergaderen, ons team helpt u graag!

  Lees meer
 • Vergaderingen op maat

  Vergaderingen op maat

  Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te inventariseren. Op deze manier kunnen wij een passende offerte op maat voor u samenstellen, welke volledig aansluit op uw wensen en behoeften. Bij ons is alles mogelijk en het onmogelijke maken wij mogelijk, dit vinden wij tenslotte een uitdaging.

  Vraag offerte aan
 • Capaciteiten

  Capaciteiten

  Bijgaand een overzicht met de meest voorkomende opstellingen en capaciteit. Uiteraard zijn er meerdere invullingen mogelijk.

  Lees meer