Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstdagen

Kerstbrunch

25 en 26 december 2019 van 11:00 tot 14:00 uur

De gezellige familie-kerstbrunch op 1e of 2e Kerstdag bij Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp mag u niet missen. U kunt uw Kerstdag vieren in ons sfeervol aangekleed restaurant en genieten van het echte familiegevoel. Om 11:00 uur wordt u feestelijk ontvangen en begeleiden wij u naar uw tafel waar wij een heerlijk aperitief serveren. Vervolgens kunt u genieten van een kerstbrunch waar wij verschillende mooie gerechten in buffetvorm zullen serveren. De middag zal worden afgesloten met een voortreffelijk dessertbuffet.

Volwassenen: € 40,50 | Kinderen 3 t/m 11 jaar: € 22,50 per persoon

Inclusief koffie, thee, melk en jus d’orange

Kerstbuffet

25 en 26 december 2019 vanaf 17:00 tot 21:00 uur

Om uw kerstdagen onvergetelijk te maken bieden wij op 1e en 2e kerstdag een spetterende avond met een overheerlijk kerstbuffet. Wij verwachten u om 17:00 uur in onze lobby waar u feestelijk zal worden ontvangen en wij u naar uw tafel zullen begeleiden voor een heerlijk aperitief. Vervolgens kunt u genieten van het kerstbuffet waar wij voor u verschillende mooie gerechten in buffetvorm zullen serveren. De avond zal passend worden afgesloten met een feestelijk dessertbuffet.

Volwassenen: € 60,50 | Kinderen 3 t/m 11 jaar: € 27,00 per persoon

Inclusief koffie, thee, frisdranken, huiswijn en bier van de tap.

De Kerstnachten

Verblijf voorafgaand aan uw brunch of na uw diner in ons hotel en geniet de volgende ochtend van een heerlijk kerstontbijt.

Superior kamer

Onze moderne en stijlvolle Superior kamers zijn alle voorzien van comfortabele bedden voor een goede nachtrust. De badkamer heeft een ruime inloopdouche, een toilet en een haardroger.

Tevens zijn de kamers voorzien van airconditioning, LCD, TV, wifi, kluisje, telefoon, koelkastje en wekdienst. Onze Superior kamers bieden u optimaal comfort. De prijs bedraagt € 85,00 per kamer per nacht inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet. Prijs is exclusief 6.5% toeristenbelasting. Prijs is hetzelfde voor éénpersoonsgebruik.

Kinderprijs : € 20,00 per kind per nacht ( 3 t/m 11 jaar) slapend bij de ouders op de kamer

Reserveren

Reserveren voor de kerstbrunch, het kerstdiner of een overnachting is noodzakelijk. Tijdens de kerstdagen is het niet mogelijk om a la carte te lunchen en te dineren. Voor al uw vragen en reserveringen kunt u contact opnemen met onze sales afdeling via sales@rotterdam-blijdorp.valk.nl of +31 (0)10 298 87 88.

Reviewz
Gemiddelde score:
8,3
357 beoordelingen
Ed
Hotel Rotterdam-Blijdorp 
Buffet prima sortering.

Dessert mag iets mooier opgediend worden met iets meer variatie