Direct naar de contentDirect naar de footer

Ieder evenement is uniek!

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw congres? Dan bent u bij Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp aan het juiste adres. Mede door de centrale ligging, aan de A20 en A13 en op slechts 15 minuten van het Centraal Station Rotterdam, is het hotel uitstekend bereikbaar voor gasten uit het hele land.

Het hotel biedt bijvoorbeeld één grote plenaire zaal, uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de opening en afsluiting van uw congres. Daarnaast zijn er kleinere zalen, allen aanwezig op de begane grond, welke prima dienen als subruimtes voor de kleinere sessies.

Alle zalen zijn uitgerust met een luchtverversingssysteem en indien gewenst audiovisuele apparatuur. Tevens is er in alle zalen gratis draadloos internet beschikbaar.

Alle voordelen op een rij

  • Centraal gelegen, waar de A20 en de A13 elkaar kruisen
  • 7 multifunctionele zalen
  • 189 gerenoveerde hotelkamers
  • Gratis Wifi in het hotel
Vrijblijvende offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw congres en benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Offerte aanvragen
Contact

Contact

Voor vragen, reserveringen en rondleidingen kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)102 98 87 77 of per e-mail via sales@rotterdam-blijdorp.valk.nl.

neem Contact op