Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Vlaardingen

Bent u al een tijdje op zoek naar een hotel Vlaardingen maar kunt u niet helemaal vinden wat u zoekt? Dan kunt u er ook aan denken om te overnachten in het van der Valk hotel in Rotterdam. Aan de westkant van de stad, aan de kant van een hotel Vlaardingen, ligt namelijk ons van der Valk hotel Rotterdam Blijdorp.

Vanuit hier kunt u gemakkelijk, in 15 minuten rijden, midden in Vlaardingen zijn. Zo is het zoeken naar hotel Vlaardingen veel minder moeilijk. U kunt nu namelijk genieten van de kwaliteit en service die u gewend bent van onze van der Valk hotels.

Hotels Vlaardingen zijn er misschien niet in overschot. Daarom is het gemakkelijk om bij het van der Valk hotel in Rotterdam een kamer te boeken. Zo kunt u snel, zonder dat u zich druk hoeft te maken over de kwaliteit en service, gemakkelijk een kamer bij ons boeken. Dat is wel zo makkelijk door het vele aanbod aan hotels Vlaardingen, maar niet weet waar u terecht komt.

Wilt u vergaderen in Vlaardingen? Hotel van der Valk in Rotterdam bij Blijdorp is dan een goede keuze. Het ligt namelijk op 15 minuten rijden van een Vlaardingen hotel en we zijn hier gespecialiseerd in het verhuren van congres- en vergaderzalen. Wilt u ook overnachten of uw zakenrelaties laten overnachten in een hotel Vlaardingen? Ons van der Valk is dan ook een goede optie. U kunt zo, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken welke kwaliteit en service uw gasten in het hotel krijgen, ze met een gerust hart achterlaten.

Wilt u een weekend naar Rotterdam en denkt u dat overnachten in een hotel Vlaardingen goedkoper is omdat dit niet in de grote stad valt? Dan moet u eens een kijkje nemen tussen de arrangementen op onze site. Door het jaar heen veranderen hier de arrangementen en kunt u gebruik maken van acties die wij hebben bij ons van der Valk hotel.

Wilt u meer weten over de verschillen met een hotel Vlaardingen? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kunnen wij u vertellen welke arrangementen er gelden of u verder helpen met de beschikbaarheid bekijken van onze kamers en zalen.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod