Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Schiedam

Wilt u een nacht overnachten in een hotel Schiedam maar bent u er nog niet uit waar u wilt overnachten? Denk er dan eens over na om een kamer te boeken in het van der Valk hotel in Rotterdam bij diergaarde Blijdorp. Op nog geen 15 minuten rijden van een hotel Schiedam ligt namelijk ons van der Valk hotel Rotterdam Blijdorp. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de service en kwaliteit kunt u hier genieten van een overnachting. Wij staan namelijk garant voor de service en kwaliteit die wij elke dag aan al onze gasten leveren. Helaas kunnen wij dit niet garanderen bij een hotel Schiedam omdat wij hier geen van der Valk hotel hebben.

Een zakelijke afspraak in hotel Schiedam?

Bent u op zakenreis en moet u rond Schiedam voor zaken zijn en daarom op zoek naar een hotel Schiedam? Dan kunt u er ook aan denken om te overnachten in het van der Valk hotel in Rotterdam. Waarschijnlijk bent u met zakenrelaties of collega’s er moet er nog vergaderd worden. Dit kan gemakkelijk in een van onze vergaderzalen. Achteraf kunt u ook dineren in ons restaurant. Waar wij altijd seizoensgerichte gerechten serveren. Kwaliteit en gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zullen wij er alles aan doen om uw verblijf compleet naar uw wens te maken.

Wilt u een dag naar Rotterdam en wilt u overnachten in een hotel Schiedam omdat u denkt dat dit goedkoper is dan overnachten in Rotterdam? Dan kunt u gerust even kijken bij de arrangementen op onze website. Hier staan namelijk per periode meerdere arrangementen die wellicht voor u voordelig kunnen uitpakken.

Ligt u met de boot in de buurt van een hotel Schiedam? Hotel van der Valk is een perfecte plek om er even tussenuit te gaan als u lang op het water heeft gezeten. U kunt kiezen voor een Schiedam hotel maar het is ook leuk om naar een grotere stad af te reizen en wat meer tussen de mensen te zijn na een lange tijd op het water.

Heeft u vragen over de kamers die wij nog ter beschikking hebben of heeft u misschien vragen over de faciliteiten in het hotel? Dan mag u altijd contact met ons opnemen.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod