Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Dinerbox to Go

Maak het tijdens de maanden november en december thuis extra gezellig met onze complete Brunchbox, Dinerbox of Gourmetbox samengesteld door onze Chef. Voorkom drukte in de winkels en bestel snel uw box. Waar wacht u nog op? Vul het aanvraagformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een bevestiging met betaallink per e-mail. De box kan in ons hotel worden opgehaald.

€ 37,50 p.p.


Voorgerecht: een proeverij van gerookte zalm, zalm petitfour, garnalen met cocktailsaus, parmaham, truffelsalami, sushirol en wild petitfour met balsamicostroop. Geserveerd met stokbrood en roomboter.

* Het stokbrood moet u zelf nog afbakken in de oven.


Hoofdgerecht 1 : tournedos met rode wijnsaus, haricots vert, bospeen, groene asperges, beukenzwammen en aardappelgratin.

* Het vlees moet u zelf nog braden en de groenten, aardappelgratin en saus moet u zelf nog opwarmen.


Hoofdgerecht 2: Noorse zalmfilet met chablissaus, haricots vert, bospeen, groene asperges, beukenzwammen en aardappelgratin.

* De zalmfilet moet u zelf nog bakken en de groenten, aardappelgratin en saus moet u zelf nog opwarmen.


Hoofdgerecht 3: hertenbiefstuk van de Veluwe met wildsaus, groene asperges, beukenzwammen, kastanjes, spruitjes, stoofperen en aardappelgratin.

* Het vlees moet u zelf nog braden en de groenten, aardapplegratin en saus moet u zelf nog opwarmen.


Dessert: grand dessert met cassischeesecake, bananencake met hangop, appelkaneel panna cotta, chocoladebrownie, slagroom en warme kersen.

* De kersen moet u zelf nog opwarmen.

LET OP: U dient per persoon een keuze te maken uit onze hoofdgerechten. Deze kunt u aan ons doorgeven in het opmerkingen gedeelte na het kiezen van een gewenste datum + tijd en het invullen van uw persoonlijke gegevens. Houdt u er rekening mee dat enkele gerechten nog wat bereidingstijd nodig hebben.

De Diner box-dient u uiterlijk 24 uur voor afhaaltijd te bestellen. Bestellen kan via 010-2988777 of via mail: info@rotterdam-blijdorp.valk.nl

Met het formulier doet u een aanvraag voor een Dinerbox bij Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp. Wij nemen na verzending van het formulier contact met u op om de reservering te bevestigen.

Mocht u een reservering willen maken binnen de 24 uur willen wij u vragen telefonisch contact op te nemen met het hotel.