Direct naar de contentDirect naar de footer

Dinerbox to Go

Maak het tijdens de maanden november en december thuis extra gezellig met onze complete Brunchbox, Dinerbox of Gourmetbox samengesteld door onze Chef. Voorkom drukte in de winkels en bestel snel uw box. Waar wacht u nog op? Vul het aanvraagformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een bevestiging met betaallink per e-mail. De box kan in ons hotel worden opgehaald.

€ 37,50 p.p.


Voorgerecht: een proeverij van gerookte zalm, zalm petitfour, garnalen met cocktailsaus, parmaham, truffelsalami, sushirol en wild petitfour met balsamicostroop. Geserveerd met stokbrood en roomboter.


Hoofdgerecht 1 : tournedos met rode wijnsaus, haricots vert, bospeen, groene asperges, beukenzwammen en aardappelgratin.


Hoofdgerecht 2: Noorse zalmfilet met chablissaus, haricots vert, bospeen, groene asperges, beukenzwammen en aardappelgratin.


Hoofdgerecht 3: hertenbiefstuk van de Veluwe met wildsaus, groene asperges, beukenzwammen, kastanjes, spruitjes, stoofperen en aardappelgratin.


Dessert: grand dessert met cassischeesecake, bananencake met hangop, appelkaneel panna cotta, chocoladebrownie, slagroom en warme kersen.

U maakt vooraf een keuze uit één van de hoofdgerechten.

De Diner box-dient u uiterlijk 24 uur voor afhaaltijd te bestellen. Bestellen kan via 010-2988777 of via mail: info@rotterdam-blijdorp.valk.nl

Met het formulier doet u een aanvraag voor een Dinerbox bij Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp. Wij nemen na verzending van het formulier contact met u op om de reservering te bevestigen.

Mocht u een reservering willen maken binnen de 24 uur willen wij u vragen telefonisch contact op te nemen met het hotel.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten