Martkhal

Ossip van Duivenbode

Martkhal - Hotel Rotterdam-Blijdorp

Kubuswoning

Watertaxi

Rotterdam

Ossip van Duivenbode

De Rotterdam

Oude haven

U bent slechts binnen 10 (auto)minuten in het centrum van Rotterdam!

Vanaf het hotel is het centrum van Rotterdam is gemakkelijk bereikbaar. U kunt zonder auto eenvoudig de stad in. Parkeer uw auto bij het hotel en maak gebruik van de OV-bussen welke vlakbij het hotel stoppen. Hiermee bent u binnen 15 minuten in het centrum.

Alle hotspots van Rotterdam

Bezienswaardigheden

Rotterdam is een aantal keer uitgeroepen tot één van de beste steden ter wereld om te bezoeken. Dat Rotterdam een 'must visit' is, heeft de Maasstad vooral te danken aan bezienswaardigheden en archetectische hoogstandjes. Wij hebben deze voor u een op rijtje gezet!

Shoppen in Rotterdam

Rotterdam is het hele jaar door shopstad bij uitstek. Zelfs op zondag kunt u in Rotterdam terecht. De winkels in het centrum zijn 7 dagen per week geopend. Van exclusief tot populair, van megastore tot kleine boetiek, overdekt of in een gezellige straat; Rotterdam heeft het allemaal.

Terug naar boven

Goed eten, elke dag

Markthal

Onlangs opende de eerste overdekte versmarkt van Nederland zijn deuren. De Markthal bestaat uit een enorme marktvloer op straatniveau omgeven door een boog met appartementen. De vorm, het kunstwerk aan de binnenzijde en de hoogte maken de Markthal tot een unieke plek. 

Bekijk de website

Stadtours

Er zijn verschillende manieren waarop u Rotterdam kunt verkennen. Via een stadtour  gaat u op reis door Rotterdam met een deskundige gids.

Terug naar boven

Breng een bezoek aan onze buren in Diergaarde Blijdorp

Dierentuin

Direct gelegen naast Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp vindt u Diergaarde Blijdorp. In een van Europa's mooiste dierentuinen is van alles te ontdekken en te beleven voor het hele gezin. 

Lees meer

Uitagenda

Rotterdam biedt vele festiviteiten en evenementen. Bekijk de komende activiteiten in de Uitagenda.

Lees meer
Terug naar boven

Verken Rotterdam vanuit de lucht!

Flyover

Met Flyover vliegt u met een klein vliegtuig over Rotterdam en omstreken.
Zij bieden verschillende rondvluchten boven Nederland. U kunt nu deze geweldigeervaring combineren met een overnachting bij Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp.  

Groeps- en bedrijfsuitjes

Van der Valk hotel Rotterdam-Blijdorp biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van groepsuitjes in samenwerking met verschillende evenementen bureaus. Deze uitjes zijn perfect in te passen in een bedrijfsuitje, personeelsfeest, familiefeest of ander groepsuitje waarbij  Van der Valk hotel Rotterdam-Blijdorp o.a. zorgt voor de horeca invulling.

Terug naar boven
Wij maken gebruik van cookies.