- Hotel Rotterdam-Blijdorp

Bruisend Rotterdam

Rotterdam is de tweede stad van Nederland en heeft de grootste haven van Europa. Het is een moderne en dynamische stad die de bezoeker vele mogelijkheden biedt voor interessante excursies en recreatieve activiteiten.

Lees meer

 - Hotel Rotterdam-Blijdorp

Kinderdijk

Nederland is beroemd om haar molens. Vandaag de dag zijn er nog steeds meer dan 1000 in ons land aanwezig. Nergens in de wereld vind je nog zoveel molens bij elkaar als in het dorpje Kinderdijk

Lees meer

locatie

 • EvenementenBrigade - Hotel Rotterdam-Blijdorp

  EvenementenBrigade

  Midden in Rotterdam op een heuse Safari? Of wilt u het echte 'Oranjegevoel' ervaren tijdens de dinergame 'Ik hou van Holland'? Bij Van der Valk hotel Rotterdam-Blijdorp is het allemaal mogelijk.

  Lees meer over de EvenementenBrigade
 • Euromast - Hotel Rotterdam-Blijdorp

  Euromast

  De Euromast is de hoogste uitkijktoren van Nederland. Op 100 meter hoogte heb je een fantastisch panoramisch uitzicht van 360 graden op de stad en tot ver daarbuiten.

  Lees meer over de Euromast
 • Dierentuin - Hotel Rotterdam-Blijdorp

  Dierentuin

  Direct gelegen naast Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp vindt u Diergaarde Blijdorp. In een van Europa's mooiste dierentuinen is van alles te ontdekken en te beleven voor het hele gezin.

  Lees meer over Diergaarde Blijdorp
 • Bruisend Rotterdam - Hotel Rotterdam-Blijdorp

  Bruisend Rotterdam

  Rotterdam is de tweede stad van Nederland en heeft de grootste haven van Europa. Het is een moderne en dynamische stad die de bezoeker vele mogelijkheden biedt voor interessante excursies en recreatieve activiteiten. Winkelliefhebbers komen volledig aan hun trekken in het moderne centrum van de stad en de koopgoot.

  Lees meer over bruisend Rotterdam