Wij bieden tal van speciale arrangementen. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Aankomst vanaf

Aankomst tot
Kies hier de periode waarin u wenst aan te komen. Vervolgens zullen alle beschikbare arrangementen met aankomst in de door u geselecteerde periode getoond worden.

Volwassenen

Kinderen


 • <span class="deviation">Valentijn</span>

  Valentijn

  De dag van de liefde komt er weer aan! Om u en uw geliefde een onvergetelijke Valentijnsdag te bezorgen, leggen wij u beiden in de watten! Samen romantisch genieten van een 4-gangendiner bij kaarslicht en daarna heerlijk wegdromen in één van onze hotelkamers onder het genot van een glaasje bubbels.

  Boek direct
  v.a. 72,50 per persoon Bekijk
 • <span class="deviation">Beleef</span> Diergaarde Blijdorp

  Beleef Diergaarde Blijdorp

  Bezoek Diergaarde Blijdorp en maak gebruik van ons “Beleef Diergaarde Blijdorp” arrangement.

  Boek direct
  v.a. 65,00 per persoon Bekijk
 • <span class="deviation">Discover</span> Rotterdam

  Discover Rotterdam

  Rotterdam is een zeer veelzijdige stad en vanuit Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp kunt u dit allemaal beleven. Een rondvaart maken door de grootste haven van Europa en op 100 meter uitkijken over de stad vanaf de Euromast zijn maar enkele voorbeelden.

  Boek direct
  v.a. 57,50 per persoon Bekijk
 • Big <span class="deviation">Green</span> Egg

  Big Green Egg

  Verblijf in één van onze luxe Superior kamers en combineer uw overnachting met onze nieuwste culinaire ontwikkeling de "Big Green Egg".

  Boek direct
  v.a. 69,50 per persoon Bekijk
 • Thermen Holiday <span class="deviation">Wellness</span>

  Thermen Holiday Wellness

  Heerlijk ontspannen en lekker slapen... Combineer uw verblijf bij Van der Valk hotel Rotterdam-Blijdorp met een exclusief dagje uit naar Thermen Holiday Wellness Resort in Schiedam.

  Boek direct
  v.a. 47,50 per persoon Bekijk
 • Park, <span class="deviation">Sleep</span> & Fly

  Park, Sleep & Fly

  Dit jaar verzorgen wij weer de perfecte start voor uw reis naar zonnige oorden. Blijf de nacht voor uw vertrek overnachten in één van onze luxe kamers, parkeer gratis uw auto bij het hotel en laat u vervoeren naar Rotterdam - The Hague Airport.

  Boek direct
  v.a. 52,50 per persoon Bekijk
 • <span class="deviation">Suite</span>dream

  Suitedream

  Zin om uzelf en uw partner eens heerlijk te verwennen? U kunt genieten van een heerlijk diner en samen een glaasje champagne drinken op de bank van een van onze luxe suites! Wij bieden u een arrangement waarbij u zich voor een nachtje Prins en Prinses zult voelen.

  Boek direct
  v.a. 199,00 per kamer Bekijk
 • <span class="deviation">CHIO</span> Arrangement

  CHIO Arrangement

  Het grootste internationale outdoor paardenevenement in Nederland wordt gehouden van donderdag 23 t/m zondag 26 juni 2016. U kunt nu maximaal genieten van het CHIO Rotterdam met een overnachting in een luxe superior kamer en een uitgebreid ontbijtbuffet.

  Boek direct
  v.a. 57,50 per persoon Bekijk
 • Hartje <span class="deviation">Winter</span>

  Hartje Winter

  De winter is een bron van gezelligheid! Denk eens aan de fonkelende lichtjes, de verwarming staat lekker hoog en u geniet van een kop warme chocolademelk en een lekkere winterse maaltijd. Wilt u er dit jaar eens een echt bijzondere winter van maken? Trek er dan eens op uit om te genieten van ons zeer prettig geprijsde “Hartje Winter” arrangement.

  Boek direct
  v.a. 109,00 per persoon Bekijk
 • <span class="deviation">Winter</span>deal

  Winterdeal

  Gedurende de wintermaanden is Rotterdam zeker een bezoekje waard! Profiteer van deze unieke winteractie, en geniet van een heerlijk verblijf in ons hotel.

  Boek direct
  v.a. 29,95 per persoon Bekijk
 • 3=2 <span class="deviation">Winter</span>

  3=2 Winter

  Wilt u extra genieten van de winter? Boek dan nu ons “3=2 Winterarrangement”. Verblijf drie nachten en betaal er slechts twee! Wij heten u alvast van harte welkom en wensen u een mooie winter toe!

  Boek direct
  v.a. 95,00 per persoon Bekijk
 • 3=2 <span class="deviation">Voorjaar</span>

  3=2 Voorjaar

  Wilt u extra genieten van het voorjaar? Boek dan nu ons “3=2 Voorjaarsarrangement”. Verblijf drie nachten en betaal er slechts twee! Wij heten u alvast van harte welkom en wensen u een mooi voorjaar toe!

  Boek direct
  v.a. 95,00 per persoon Bekijk
 • Vrolijk <span class="deviation">Voorjaar</span>

  Vrolijk Voorjaar

  De lente zit weer in de lucht! Bloeiende bloemen, lieve lammetjes en frisse fruitbloesems: het nieuwe leven lacht u aan alle kanten toe. Wilt u er een echt mooie lente van maken? Trek er dan eens op uit om te genieten van ons zeer prettig geprijsde “Vrolijk Voorjaar” arrangement.

  Boek direct
  v.a. 109,00 per persoon Bekijk
 • <span class="deviation">Voorjaars</span>deal

  Voorjaarsdeal

  De lente is de tijd van bloeiende bloemen, nieuw leven en frisse fruitbloesems. Het leven lacht u toe aan alle kanten! Profiteer van deze unieke voorjaarsactie, en geniet van een heerlijk verblijf in ons hotel.

  Boek direct
  v.a. 29,95 per persoon Bekijk
 • <span class="deviation">Vrienden</span> Arrangement

  Vrienden Arrangement

  Gaat u naar de Vrienden van Amstel Live 2017 in Ahoy Rotterdam en heeft u hierna geen zin om huiswaarts te keren? Kom dan zorgeloos overnachten bij Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp; wij hebben hiervoor een geweldige aanbieding voor u in petto!

  Boek direct
  v.a. 69,50 per persoon Bekijk
 • <span class="deviation">Fly</span>OverHolland

  FlyOverHolland

  Verken Rotterdam en omgeving op een unieke wijze met het “FlyOverHolland” arrangement. Tijdens een rondvlucht boven de stad geniet u van geweldige uitzichten van het Hollandse landschap. U vliegt vanaf Rotterdam The Hague Airport met een klein vliegtuig en een ervaren piloot over de meest prachtige gebieden. Deze unieke ervaring combineert u met een luxe overnachting in Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp.

  Boek direct
  v.a. 125,50 per persoon Bekijk