Wij bieden tal van speciale arrangementen. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Aankomst vanaf

Aankomst tot
Kies hier de periode waarin u wenst aan te komen. Vervolgens zullen alle beschikbare arrangementen met aankomst in de door u geselecteerde periode getoond worden.

Volwassenen

Kinderen


 • Typisch Rotterdam

  Typisch Rotterdam

  Met het Typisch Rotterdam arrangement bezoekt u de unieke icoongebouwen en ziet en proeft u Rotterdam op z’n allerbest: uitzicht, waterrit en kleine proeverijen!

  Boek direct
  v.a. 74,50 per persoon Bekijk
 • Vrienden Arrangement

  Vrienden Arrangement

  Gaat u naar de Vrienden van Amstel Live 2016 in Ahoy Rotterdam? Dan hebben wij een een geweldige aanbieding voor u in petto!

  Boek direct
  v.a. 64,50 per persoon Bekijk
 • Discover Rotterdam

  Discover Rotterdam

  Rotterdam is een zeer veelzijdige stad en vanuit Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp kunt u dit allemaal beleven. Een rondvaart maken door de grootste haven van Europa en op 100 meter uitkijken over de stad vanaf de Euromast zijn maar enkele voorbeelden.

  Boek direct
  v.a. 55,00 per persoon Bekijk
 • Park,Sleep & Fly

  Park,Sleep & Fly

  Dit jaar verzorgen wij weer de perfecte start voor uw reis naar zonnige oorden. Blijf de nacht voor uw vertrek overnachten in één van onze luxe kamers, parkeer gratis uw auto bij het hotel en laat u vervoeren naar Rotterdam - The Hague Airport.

  Boek direct
  v.a. 52,50 per persoon Bekijk
 • Thermen Holiday wellness arrangement

  Thermen Holiday wellness arrangement

  Combineer uw verblijf bij Van der Valk hotel Rotterdam-Blijdorp deze herfst met een exclusief dagje uit naar Thermen Holiday Wellness

  Boek direct
  v.a. 47,50 per persoon Bekijk
 • Plaswijck Kids Arrangement

  Plaswijck Kids Arrangement

  Bezorg uw zoontje of dochtertje een geweldig weekend en speel een hele dag in Plaswijckpark.

  Boek direct
  v.a. 49,50 per persoon Bekijk
 • Big Green Egg Arrangement

  Big Green Egg Arrangement

  Verblijf dit voorjaar in één van onze luxe Superior kamers en combineer uw overnachting met onze nieuwste culinaire ontwikkeling de "Big Green Egg".

  Boek direct
  v.a. 69,50 per persoon Bekijk
 • Suitedream

  Suitedream

  King & Queen voor één nacht. Komt u ook genieten van een luxe overnachting? Geniet van luxe in één van onze ruime suites.

  Boek direct
  v.a. 199,00 per kamer Bekijk
 • Beleef Diergaarde Blijdorp

  Beleef Diergaarde Blijdorp

  Bezoek Diergaarde Blijdorp en maak gebruik van ons Beleef Diergaarde Blijdorp Arrangement.

  Boek direct
  v.a. 65,00 per persoon Bekijk
 • Nationale Taptoe arrangement

  Nationale Taptoe arrangement

  De 61e editie van de Nationale Taptoe staat in het teken van historie en moderne vormen van slagwerk waarbij o.a. een optreden zal plaatsvinden van de gezamenlijke historische tamboer- en jachthoornkorpsen.

  Boek direct
  v.a. 175,00 per kamer Bekijk
 • 3=2 voorjaar

  3=2 voorjaar

  Boek nu het exclusieve 3=2 Voorjaar arrangement bij Van der Valk hotel Rotteram-Blijdorp. Met deze voorjaarsdeal heeft u 4 dagen een heerlijk verblijf inclusief ontbijt al vanaf € 95,00 per persoon.

  Boek direct
  v.a. 95,00 per persoon Bekijk
 • Vrolijk Voorjaar

  Vrolijk Voorjaar

  De lente zit weer in de lucht! Bloeiende bloemen, lieve lammetjes en frisse fruitbloesems: het nieuwe leven lacht u toe aan alle kanten. Wilt u er een echt mooie lente van maken? Kom dan genieten van het mooie weer en de vrolijke natuur tegen de achtergrond van al het heerlijke comfort dat Van der Valk u te bieden heeft met het voorjaarsarrangement.

  Boek direct
  v.a. 109,00 per persoon Bekijk
 • 3=2 zomer

  3=2 zomer

  Boek nu het exclusieve 3=2 Zomer arrangement bij Van der Valk hotel Rotteram-Blijdorp. Met deze zomerdeal heeft u 4 dagen een heerlijk verblijf inclusief ontbijt al vanaf € 95,00 per persoon.

  Boek direct
  v.a. 95,00 per persoon Bekijk
 • Hoogzomer

  Hoogzomer

  De natuur staat in bloei en aangename temperaturen en het zonnetje lokken ons weer naar buiten. Een perfecte reden om er eens op uit te trekken!

  Boek direct
  v.a. 109,00 per persoon Bekijk
 • <span class="deviation">CHIO</span> Arrangement

  CHIO Arrangement

  Van 18 tot en met 21 juni 2015 wordt in Rotterdam voor de 67e keer het Concours Hippique International Officiel (CHIO) gehouden. Het CHIO is het grootste internationale outdoor paardenevenement in Nederland. Combineer uw bezoek aan het CHIO 2015 met een luxe overnachting!

  Boek direct
  v.a. 57,50 per persoon Bekijk