Wij bieden tal van speciale arrangementen. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Aankomst vanaf

Aankomst tot
Kies hier de periode waarin u wenst aan te komen. Vervolgens zullen alle beschikbare arrangementen met aankomst in de door u geselecteerde periode getoond worden.

Volwassenen

Kinderen


 • Speciale <span class="deviation">aanbieding</span>

  Speciale aanbieding

  Bezoek Rotterdam en maak gebruik van deze unieke aanbieding. Gezellig winkelen, naar de nieuwe Markthal of een bezoek brengen aan één van de vele musea zijn een paar leuke ideeën om er even heerlijk uit te zijn.

  Boek direct
  v.a. 65,00 per kamer Bekijk
 • <span class="deviation">Beleef</span> Diergaarde Blijdorp

  Beleef Diergaarde Blijdorp

  Bezoek Diergaarde Blijdorp en maak gebruik van ons “Beleef Diergaarde Blijdorp” arrangement.

  Boek direct
  v.a. 65,00 per persoon Bekijk
 • Diergaarde Blijdorp <span class="deviation">winter actie!</span>

  Diergaarde Blijdorp winter actie!

  Deze winter verzorgen wij het perfecte dagje uit. Blijf de nacht na of voor uw bezoek aan Diergaarde Blijdorp overnachten in één van onze luxe kamers en parkeer gratis uw auto bij het hotel.

  Boek direct
  v.a. 49,50 per persoon Bekijk
 • Typisch Rotterdam

  Typisch Rotterdam

  Met het Typisch Rotterdam arrangement bezoekt u de unieke icoongebouwen en ziet en proeft u Rotterdam op z’n allerbest: uitzicht, waterrit en kleine proeverijen!

  Boek direct
  v.a. 69,50 per persoon Bekijk
 • Park, <span class="deviation">Sleep</span> & Fly

  Park, Sleep & Fly

  Dit jaar verzorgen wij weer de perfecte start voor uw reis naar zonnige oorden. Blijf de nacht voor uw vertrek overnachten in één van onze luxe kamers, parkeer gratis uw auto bij het hotel en laat u vervoeren naar Rotterdam - The Hague Airport.

  Boek direct
  v.a. 52,50 per persoon Bekijk
 • <span class="deviation">Discover</span> Rotterdam

  Discover Rotterdam

  Rotterdam is een zeer veelzijdige stad en vanuit Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp kunt u dit allemaal beleven. Een rondvaart maken door de grootste haven van Europa en op 100 meter uitkijken over de stad vanaf de Euromast zijn maar enkele voorbeelden.

  Boek direct
  v.a. 57,50 per persoon Bekijk
 • Thermen Holiday <span class="deviation">Wellness</span>

  Thermen Holiday Wellness

  Heerlijk ontspannen en lekker slapen... Combineer uw verblijf bij Van der Valk hotel Rotterdam-Blijdorp met een exclusief dagje uit naar Thermen Holiday Wellness Resort in Schiedam.

  Boek direct
  v.a. 47,50 per persoon Bekijk
 • Big <span class="deviation">Green</span> Egg

  Big Green Egg

  Verblijf in één van onze luxe Superior kamers en combineer uw overnachting met onze nieuwste culinaire ontwikkeling de "Big Green Egg".

  Boek direct
  v.a. 69,50 per persoon Bekijk
 • <span class="deviation">Vrienden</span> Arrangement

  Vrienden Arrangement

  Gaat u naar de Vrienden van Amstel Live 2016 in Ahoy Rotterdam en heeft u hierna geen zin om huiswaarts te keren? Kom dan zorgeloos overnachten bij Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp; wij hebben hiervoor een geweldige aanbieding voor u in petto!

  Boek direct
  v.a. 69,50 per persoon Bekijk
 • <span class="deviation">Suite</span>dream

  Suitedream

  Zin om uzelf en uw partner eens heerlijk te verwennen? U kunt genieten van een heerlijk diner en samen een glaasje champagne drinken op de bank van een van onze luxe suites! Wij bieden u een arrangement waarbij u zich voor een nachtje Prins en Prinses zult voelen.

  Boek direct
  v.a. 199,00 per kamer Bekijk
 • <span class="deviation">Herfst</span>deal

  Herfstdeal

  Na de zomer komt de herfst. Geniet van de prachtige omgeving dat dit seizoen met zich meebrengt. Boek een Herfstdeal en ga er even tussenuit!

  Boek direct
  v.a. 29,95 per persoon Bekijk
 • Heerlijk <span class="deviation">Herfst</span>

  Heerlijk Herfst

  Bladeren vallen van de bomen en de avond valt steeds sneller. De herfst gaat weer beginnen. Een perfecte reden om er weer eens op uit te gaan! In de herfst maanden kunt u weer genieten van het speciale 3- of 4-daags “Heerlijk Herfst” arrangement bij Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp.

  Boek direct
  v.a. 109,00 per persoon Bekijk
 • 3=2 <span class="deviation">Herfst</span>

  3=2 Herfst

  Wilt u extra genieten van de herfst? Boek dan nu ons “3=2 Herfstarrangement”. Verblijf drie nachten en betaal er slechts twee! Wij heten u alvast van harte welkom en wensen u een mooie herfst toe!

  Boek direct
  v.a. 95,00 per persoon Bekijk
 • <span class="deviation">Winter</span>deal

  Winterdeal

  Gedurende de wintermaanden is Rotterdam zeker een bezoekje waard! Profiteer van deze unieke winteractie, en geniet van een heerlijk verblijf in ons hotel.

  Boek direct
  v.a. 29,95 per persoon Bekijk
 • Hartje <span class="deviation">Winter</span>

  Hartje Winter

  De winter is een bron van gezelligheid! Denk eens aan de fonkelende lichtjes, de verwarming staat lekker hoog en u geniet van een kop warme chocolademelk en een lekkere winterse maaltijd. Wilt u er dit jaar eens een echt bijzondere winter van maken? Trek er dan eens op uit om te genieten van ons zeer prettig geprijsde “Hartje Winter” arrangement.

  Boek direct
  v.a. 109,00 per persoon Bekijk
 • 3=2 <span class="deviation">Winter</span>

  3=2 Winter

  Wilt u extra genieten van de winter? Boek dan nu ons “3=2 Winterarrangement”. Verblijf drie nachten en betaal er slechts twee! Wij heten u alvast van harte welkom en wensen u een mooie winter toe!

  Boek direct
  v.a. 95,00 per persoon Bekijk