Wij bieden tal van speciale arrangementen. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Er zijn op het moment geen arrangmenten voor dit thema, u kunt hierboven een ander thema selecteren
 • <span class="deviation">Beleef</span> Diergaarde Blijdorp

  Beleef Diergaarde Blijdorp

  Bezoek Diergaarde Blijdorp en maak gebruik van ons “Beleef Diergaarde Blijdorp” arrangement.

  Boek direct
  Vanaf 65,00 per persoon Bekijk
 • <span class="deviation">Discover</span> Rotterdam

  Discover Rotterdam

  Rotterdam is een zeer veelzijdige stad en vanuit Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp kunt u dit allemaal beleven. Een rondvaart maken door de grootste haven van Europa en op 100 meter uitkijken over de stad vanaf de Euromast zijn maar enkele voorbeelden.

  Boek direct
  Vanaf 57,50 per persoon Bekijk
 • Thermen Holiday <span class="deviation">Wellness</span>

  Thermen Holiday Wellness

  Heerlijk ontspannen en lekker slapen... Combineer uw verblijf bij Van der Valk hotel Rotterdam-Blijdorp met een exclusief dagje uit naar Thermen Holiday Wellness Resort in Schiedam.

  Boek direct
  Vanaf 47,50 per persoon Bekijk
 • Park, <span class="deviation">Sleep</span> & Fly

  Park, Sleep & Fly

  Dit jaar verzorgen wij weer de perfecte start voor uw reis naar zonnige oorden. Blijf de nacht voor uw vertrek overnachten in één van onze luxe kamers, parkeer gratis uw auto bij het hotel en laat u vervoeren naar Rotterdam - The Hague Airport.

  Boek direct
  Vanaf 52,50 per persoon Bekijk
 • <span class="deviation">Suite</span>dream

  Suitedream

  Zin om uzelf en uw partner eens heerlijk te verwennen? U kunt genieten van een heerlijk diner en samen een glaasje prosecco drinken op de bank van een van onze luxe suites! Wij bieden u een arrangement waarbij u zich voor een nachtje Prins en Prinses zult voelen.

  Boek direct
  Vanaf 199,00 per kamer Bekijk
 • <span class="deviation">Voorjaars</span>deal

  Voorjaarsdeal

  De lente is de tijd van bloeiende bloemen, nieuw leven en frisse fruitbloesems. Het leven lacht u toe aan alle kanten! Profiteer van deze unieke voorjaarsactie, en geniet van een heerlijk verblijf in ons hotel.

  Boek direct
  Vanaf 29,95 per persoon Bekijk
 • 3=2 <span class="deviation">Voorjaar</span>

  3=2 Voorjaar

  Wilt u extra genieten van het voorjaar? Boek dan nu ons “3=2 Voorjaarsarrangement”. Verblijf drie nachten en betaal er slechts twee! Wij heten u alvast van harte welkom en wensen u een mooi voorjaar toe!

  Boek direct
  Vanaf 95,00 per persoon Bekijk
 • Vrolijk <span class="deviation">Voorjaar</span>

  Vrolijk Voorjaar

  De lente zit weer in de lucht! Bloeiende bloemen, lieve lammetjes en frisse fruitbloesems: het nieuwe leven lacht u aan alle kanten toe. Wilt u er een echt mooie lente van maken? Trek er dan eens op uit om te genieten van ons zeer prettig geprijsde “Vrolijk Voorjaar” arrangement.

  Boek direct
  Vanaf 109,00 per persoon Bekijk
 • <span class="deviation">Zomer</span>deal

  Zomerdeal

  Met deze zomerdeal geniet u van 1 of 2 overnachtingen en ontbijt in de zomermaanden. De zomerdeal is te boeken vanaf €29,95 per persoon per nacht.

  Boek direct
  Vanaf 29,95 per persoon Bekijk
 • 3=2 <span class="deviation">Zomer</span>

  3=2 Zomer

  Wilt u extra genieten van de zomer? Boek dan nu ons “3=2 Zomerarrangement”. Verblijf drie nachten en betaal er slechts twee! Wij heten u alvast van harte welkom en wensen u een mooie zomer toe!

  Boek direct
  Vanaf 95,00 per persoon Bekijk
 • Hoog <span class="deviation">Zomer</span>

  Hoog Zomer

  De natuur staat in bloei en aangename temperaturen en het zonnetje lokken ons weer naar buiten. Een perfecte reden om er eens op uit te trekken; lekker genieten op de terrasjes van Rotterdam, fietsen door de oude binnenstad of heerlijk zonnen op het strand van Hoek van Holland. Daarom biedt Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp het “Hoog Zomer” arrangement aan, de ideale gelegenheid om in ieder opzicht de zomer te proeven.

  Boek direct
  Vanaf 109,00 per persoon Bekijk
 • <span class="deviation">Toffler</span> Festival Arrangement

  Toffler Festival Arrangement

  Zaterdag 21 mei 2016 organiseert Toffler voor de tweede keer haar festival. U kunt dit festival bezoeken in combinatie met een heerlijke overnachting inclusief ontbijt bij Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp. Met het Toffler Festival arrangement ontvangt u toegangskaartjes voor het festival, kunt u gratis parkeren bij het hotel en bent u binnen 5 minuten op het festival terrein!

  Boek direct
  Vanaf 74,50 per persoon Bekijk
 • Nationale <span class="deviation">Taptoe</span> inclusief ticket

  Nationale Taptoe inclusief ticket

  De Nationale Taptoe staat in het teken van historie en moderne vormen van slagwerk. De Nationale Taptoe is verrassend, indrukwekkend en zeker de moeite waard om eens te bewonderen! Combineer uw bezoek met een overnachting in één van onze luxe Superior kamers.

  Boek direct
  Vanaf 90,00 per persoon Bekijk
 • Nationale <span class="deviation">Taptoe</span> exclusief ticket

  Nationale Taptoe exclusief ticket

  De Nationale Taptoe staat in het teken van historie en moderne vormen van slagwerk. De Nationale Taptoe is verrassend, indrukwekkend en zeker de moeite waard om eens te bewonderen! Combineer uw bezoek met een overnachting in één van onze luxe Superior kamers.

  Boek direct
  Vanaf 55,00 per persoon Bekijk
 • <span class="deviation">Vrienden</span> Arrangement

  Vrienden Arrangement

  Gaat u naar de Vrienden van Amstel Live 2017 in Ahoy Rotterdam en heeft u hierna geen zin om huiswaarts te keren? Kom dan zorgeloos overnachten bij Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp; wij hebben hiervoor een geweldige aanbieding voor u in petto!

  Boek direct
  Vanaf 69,50 per persoon Bekijk
 • <span class="deviation">Fly</span>OverHolland

  FlyOverHolland

  Verken Rotterdam en omgeving op een unieke wijze met het “FlyOverHolland” arrangement. Tijdens een rondvlucht boven de stad geniet u van geweldige uitzichten van het Hollandse landschap. U vliegt vanaf Rotterdam The Hague Airport met een klein vliegtuig en een ervaren piloot over de meest prachtige gebieden. Deze unieke ervaring combineert u met een luxe overnachting in Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp.

  Boek direct
  Vanaf 125,50 per persoon Bekijk